Ziua neagră din viața Reginei Elisabeta poartă un număr. Coincidența stranie care i-a marcat viața

Ziua neagră din viața Reginei Elisabeta poartă un număr. Coincidența stranie care i-a marcat viața
Regina Elisabeta este în doliu, după ce soțul ei de 73 de ani, prințul Philip, a murit în această dimineață la castelul Windsor. Făcând o retrospectivă a pierderilor reginei de-a lungul vieții, Rețete și Vedete a descoperit care este Ziua neagră a reginei Elisabeta.

Regina Elisabeta și Familia Regală sunt în doliu, după ce prințul Philip a decedat pe data de 9 aprilie, dimineața, la vârsta de 99 de ani, la castelul Windsor. Acolo se recupera după operația pe inimă suferită în urmă cu aproximativ două luni. Data de 9 aprilie reprezintă „Ziua neagră” din viața reginei Elisabeta. 

În urmă cu 19 ani, regina mamă Elisabeta murea pe data de 30 martie 2002, la reședința sa, Royal Lodge. Data înmormântării era chiar 9 aprilie, practic aceeași zi în care prințul Philip a încetat din viață. Mai mult decât atât, ziua de 9 mai reprezintă o durere pentru regina Elisabeta, căci tragediile se pare că au urmărit-o pe suverană la această dată. 

Ziua Neagră din viața reginei Elisabeta. Și-a luat la revedere pe data de 9 de la trei oameni dragi 

Ziua neagră Reginei Elisabeta
Regina Elisabeta alături de regina mamă și de prințesa Margaret

Spuneam că cifra 9 este una nefastă pentru regina Elisabeta. Cu aproape două luni înainte de moartea reginei mamă în 2002, o altă tragedie lovea Familia Regală. Sora mai mică a suveranei, prințesa Margaret, murea pe 9 februarie 2002 în urma unui accident vascular cerebral, la doar 71 de ani. Funeraliile prințesei au loc pe 15 februarie, la fix 50 de ani de la funeraliile tatălui său, regele George al VI-lea. Acesta din urmă încetase din viață pe data de 6 februarie 1952. 

Atât regina mamă, cât și prințesa Margaret, au lăsat-o pe regină tristă și deznădăjduită, căci fuseseră extrem de apropiate de-a lungul vieții. Acum, regina Elisabeta se confruntă din nou cu o pierdere, de data aceasta cea a soțului ei iubit, cu care trăia o poveste de dragoste de 72 de ani.  În numerologie, 7+2=9. Din nou, această cifră 9 în viața reginei!

Pe 9 aprilie 2005, s-au căsătorit civil Prințul Charles și Camilla. Pentru părinții mirelui nu era chiar cea mai mare bucurie. Regina și Prințul Philip au lipsit de la ceremonie. Ieri, 9 aprilie, când prințul a murit, cuplul Charles-Camilla ar fi trebuit să serbeze 16 ani de căsătorie.

Regina Elisabeta va împlini 95 de ani pe 21 aprilie anul acesta, însă sărbătoarea îi este umbrită de pierderea suferită, astfel că nu se știe cum se vor desfășura lucrurile în acea zi, mai ales că familia regală va fi în perioada de doliu de 30 de zile. Regina Elisabeta este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. 

Ce spune astrologul Minerva despre semnificația cifrei 9

În viața reginei Elisabeta cifra cu implicații legate de destin este cifra 9. Este cifra care marchează un sfârșit de ciclu numerologic. Coincidență sau nu, aceasta și-a pus amprenta și asupra monarhiei britanice.

Pe 9 aprilie, cu doar două săptămâni înainte ca regina să împlinească 95 de ani, aceasta își pierde soțul, pe ducele de Edinburgh. Iar această dată anunță finalul unui ciclu: 9 aprilie 2021, 9 + 4 + 5 = 18 = 1 + 8 = 9.

Posibil ca odată cu plecarea lui Philip, Elisabeta a II-a se va concentra și mai mult asupra serviciului, a gestionării situațiilor de facto pe care o suportă monarhia și va lua decizii politice care să îi protejeze coroana. La fel de bine, poate să închidă și ea ochii, anul acesta.

Foto: Facebook

Mădălina Ghenea, la plajă, la soare. Ce face actrița în Dubai