Noul loc de muncă al prințului Harry a stârnit hohote de râs în Japonia. Ce înseamnă „chimpo” în japoneză

Noul loc de muncă al prințului Harry a stârnit hohote de râs în Japonia. Ce înseamnă „chimpo” în japoneză
Noul loc de muncă al prințului Harry a stârnit hohote de râs în Japonia. Ducele de Sussex se pare că are o afinitate pentru a distra oamenii, fără ca măcar să știe asta.

Prințul Harry s-a angajat recent, iar postul pe care și l-a însușit în cadrul companiei BetterUp Inc. este acela de Chief Impact Officer. În limbajul din Sillicon Valley, această titulatură se prescurtează „Chimpo”. Acronimul a stârnit râsete generale pe rețelele de socializare în Japonia. Compania la care Harry s-a angajat este una care se ocupă cu sănătatea psihică și Coaching online. Într-un interviu acordat Wall Street Journal, Harry a spus că vrea să „aibă un impact în viețile oamenilor”. 

Compania, care a refuzat să dezvăluie pachetul salarial al prințului, l-a inclus pe site-ul oficial online ca parte a „echipei sale de conducere”, descriindu-l drept „veteran umanitar, militar, avocat al sănătății psihice și ecologist”. În calitate de „șef de impact” în cadrul serviciilor de sănătate mintală ale BetterUp, el va contribui la promovarea unei aplicații folosite de giganții corporativi, inclusiv NASA, gigantul de cofetărie Mars Hilton, Facebook și firma petrolieră Chevron, pentru a îmbunătăți bunăstarea personalului.

Noul loc de muncă al prințului Harry stârnește râsete. E viral în Japonia 

Planul prințului Harry de a avea un impact în viețile oamenilor pare că începe să dea deja roade, prin însăși titulatura job-ului. Titulatura a atras deja atenția britanicilor, care consideră că sună „stupid”, însă situația este mult mai comică la japonezi. Mai exact, în japoneză, cuvântul „chimpo” înseamnă „penis”. Practic Harry face și face și are ceva cu „organul”, căci reamintim numele labradorului său, care este un sinonim pentru organul genital masculin și a stârnit deja amuzamentul în România. 

Site-ul de știri japonez SoreNews24 a citat reacțiile fanilor din social media. ”Imaginați-vă dacă venea în Japonia și se prezenta, în fața oficialilor, drept chimpo? Mi-ar fi plăcut să văd ce față făceau ăia!”, a scris un internaut. ”Nu contează ce vârstă ai, cuvântul chimpo stârnește mereu un zâmbet”, ”Pun pariu că știrea asta a făcut fericiți liceenii”, „Deci acum este un penis regal?”, au fost doar câteva dintre comentariile hazlii ale internauților. 

Foto: Facebook

Fata lui Tom Cruise s-a făcut mare. Cu cine seamănă la 15 ani și de ce suferă