I-o fi tare greu! Cum se va distra prințul Harry în noul său birou de „Chief Impact Officer”

I-o fi tare greu! Cum se va distra prințul Harry în noul său birou de „Chief Impact Officer”
I-o fi tare greu! Prințul Harry și-a întors șapca de baseball cu cozorocul la spate, ștrengărește, și a ieșit să se joace cu câinele lui cu nume african pentru o plimbare pe malul mării. Și-a aranjat deja viața în stil californian, are două noi locuri de muncă.

Prințul Harry a fost surprins la o plimbare pe malul mării, jucându-se cu câinele său, după ce a obținut două locuri de muncă, inclusiv un rol de „ofițer șef de impact” la un startup din Silicon Valley.

Un duce relaxat, în vârstă de 36 de ani. Desculț, în bermude și cu ochelari de soare. Asta au surprins paparazzi pe plaja din Santa Barbara. Harry  îi arunca o minge de tenis labradorului negru care poartă numele monedei naționale din Botswana.

Publicitate după interviul cu Oprah

Prințul Harry tocmai și-a anunțat primul loc de muncă în lumea corporațiilor, dezvăluind că ocupă o poziție executivă la startup-ul BetterUp din Silicon Valley, care pretinde că valorează 1,7 miliarde de dolari.

Prințul Harry și-a anunțat noua poziție cu un citat motivațional. „Auto-optimizarea nu înseamnă să remediați ceva care este stricat. Este vorba despre a deveni cea mai bună versiune a noastră cu orice viață ne aruncă asupra noastră”. El și-a început prima slujbă la o startup-ul californian în ianuarie. Dar anunțul cu privire la acest job a fost făcut abia după ce interviul său cu Oprah a fost difuzat și urmărit de zeci de milioane de oameni, de pe tot globul, scrie Daily Mail.

Prințul ia un salariu cu șase sau șapte cifre, cel puțin

În calitate de „șef de impact” în cadrul serviciilor de sănătate mintală ale BetterUp, el va contribui la promovarea unei aplicații folosite de giganții corporativi, inclusiv NASA, gigantul de cofetărie Mars Hilton, Facebook și firma petrolieră Chevron, pentru a îmbunătăți bunăstarea personalului.

Directorul executiv al companiei, Alexi Robichaux, a refuzat să spună cu cât îl plătește pe prințul Harry. Se știe însă că poziții similare la alte firme din California ar avea salarii de șase sau șapte cifre.

Prințul joacă, de asemenea, un rol în think tank-ul Institutul Aspen, unde va servi ca și „comisar” la „Comisia pentru tulburări de informație” a organizației. El ar putea lucra în SUA la o viză concepută pentru persoanele cu „abilități extraordinare”, au dezvăluit experții săptămâna trecută.

Insistă să i se spună „Harry”

Ducele de Sussex a fost numit „ofițer șef de impact” la serviciile de sănătate mintală BetterUp de către directorul executiv Alexi Robichaux. Cum se va distra prințul Harry în noul său birou?  Momentan, șeful lui spune că angajatul său regal insistă ca toată lumea să-i spună Harry. Asta pentru că toți sunt „parteneri” în afacerea evaluată la 1,7 miliarde de dolari.

Directorul Robichaux, căruia îi place să-i citeze pe Einstein și Marcus Aurelius, definește prezența prințului în afacere. „Am fost atât de impresionați și chiar cred că au existat astfel de lucruri o chimie naturală și o sinergie în jurul perspectivelor și contribuțiilor pe care le poate aduce creativ la BetterUp pentru a ne asigura că ne îndeplinim misiunea.

Mai mult decât succesul comercial, este vorba despre impactul global. Și, așa cum am creat împreună rolul, „cele patru găleți de oportunități”, am ajuns la titlul jobului său, „Chief Impact Officer”. Asta denotă cu adevărat că se concentrează asupra misiunii noastre. Și că e concentrat să ne asigure că facem tot ce putem pentru a ne îndeplini misiunea pe o scară din ce în ce mai mare, pentru a avea impact asupra vieții mai multor oameni”, a spus acesta.

El a adăugat: „El ajută, de asemenea, de la proiectarea produselor la strategia produsului, la co-crearea de conținut și experiență pentru membrii noștri și la colaborarea cu parteneriate (…)”

Cum se va distra prințul Harry în noul său birou de „Chief Impact Officer”

După ce trece criza COVID-19, această primă slujbă a lui Harry îl va putea chema în biroul său San Francisco. Aici prințul poate lua parte la ședințele săptămânale de yoga, poate face box dacă e frustrat sau îl poate mângâia pe câinele de birou „Gordo” când este îngrijorat de „sănătatea” sa. De asemenea, își poate aduce câinii, Guy și Pula, la muncă, dacă îi place.

BetterUp organizează, de asemenea, petreceri costumate pentru personal, inclusiv de Halloween. Dacă asta e prea mult pentru prinț. El se va putea relaxa folosind unele dintre cele cinci zile de „muncă interioară” pe an. Acestea se adaugă zilelor sale legale de vacanță. Totul pentru a se concentra pe „creștere personalizată”. Mai poate face drumeții în California, poate citi sau poate lucra ca voluntar.

Noul său birou are canapele confortabile pe care să se relaxeze prințul după o zi grea. Și mai are consolă cu jocuri, ca să se distreze când simte nevoia să ia o pauză. Biroul a fost conceput atât pentru muncă, cât și pentru joacă, mai dezvăluie Daily Mail.

CEO-ul lui Harry, un creștin devotat, care vorbește fluent greacă, aramaică și ebraică, a spus că a experimentat terapia și antrenamentul vieții la 20 de ani.  Și că ideea pentru BetterUp i-a venit în timp ce făcea un pelerinaj de auto-reflecție la Santiago de Compostela, în nordul Spaniei. Mantra sa este: „Nu cred că tehnologia este dușman când este folosită corect”.

Sursa foto: Betterup.com, Daily Mail

Savarinele, bijuteriile prăjiturilor, au fost inventate de bunicile poloneze

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp