Carmen Harra i-a prezis viitorul Anamariei Prodan. „Cred că omul ăsta doar îi vindecă rana pe moment…”

Carmen Harra i-a prezis viitorul Anamariei Prodan. „Cred că omul ăsta doar îi vindecă rana pe moment…”
Carmen Harra a fost bună prietenă cu Ionela Prodan și susține că ține mult la fiica acesteia. Iată ce spune despre viitorul Anamariei.

E ambițioasă și plină de putere, dar Anamaria Prodan se pare că nu prea are noroc în dragoste. Cum o vede Carmen Harra.

Carmen Harra i-a prezis viitorul Anamariei Prodan. „Cred că omul ăsta doar îi vindecă rana pe moment…”

Aflată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan spune că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Deocamdată nu vrea să îl arate nimănui, pentru că nu ar fi moral să apară la brațul altuia până nu devine o femeie liberă. Carmen Harra, recunoscută în întreaga lume pentru predicțiile pe care le-a făcut de-a lungul vremii susține că relația pe care afacerista o are acum nu va fi una de lungă durată.

E foarte adevărat că acum e iubită și iubește, dar clarvăzătoare e de părere că această fericire e una care nu va dura peste ani. Și asta pentru că Anamaria a intrat în această relație cu un bagaj emoțional pe care l-a preluat din mariajul cu Reghecampf și că deocamdată nu a uitat prin tot ce a trecut alături de antrenorul Craiovei.

„Nu cred prea mult în relația asta, deși aș vrea, dar nu pot”

„Atunci când treci printr-un divorț care încă nu s-a soluționat, treci cu inima frântă. Îți dai seama că următoarea relație în care tu vrei să intri este afectată de stările tale precedente. Este imposibil să pretinzi că totul ți-a trecut și că ai găsit omul vieții tale. Lucrurile nu merg chiar așa.

Aș vrea să cred că ăsta este un adevăr și aș vrea, din tot sufletul meu. O iubesc, este fata celei mai bune prietene ale mele, Ionela Prodan. Eu, personal, cred că omul ăsta doar îi vindecă rana pe moment. Ce se va întâmpla în timp rămâne de văzut. Nu cred prea mult în relația asta, deși aș vrea, dar nu pot”, a declarat Carmen Harra pentru Wowbiz.

Sursă foto: instagram