Carmen Harra s-a sucit cu divorțul Andrei de Măruță, dar le-a dat un sfat: „Pentru a avea o relație…”

Carmen Harra s-a sucit cu divorțul Andrei de Măruță, dar le-a dat un sfat: „Pentru a avea o relație…”
Carmen Harra și-a pus toată presa în cap după ce a spus că Andra și Cătălin Măruță e posibil să se despartă. Clarvăzătoarea schimbă acum foaia.

Unul dintre cei mai apreciați clarvăzători din America, Carmen Harra, revine asupra subiectului Andra-Măruță.

Carmen Harra s-a sucit cu divorțul Andrei de Măruță. „Nu trebuie să fie suflete pereche pentru a avea o relație senzațională”

Pe pagina sa de socializare, Carmen Harra a vrut să dreagă busuiocul privind presupusul divorț dintre Anra și Măruță. Prezicătoarea le-a declarat dragostea ei celor doi și susține că e posibil ca oricine poate avea un divorț în codul vieții, dar asta nu înseamnă că așa va fi.

„Eu îi iubesc pe Andra și pe Măruță și le doresc tot binele din lume! Vă rog nu interpretați greșit spusele mele, domnilor de la presă! Poți avea un divorț în codul vieții, dar nu înseamnă că se va întâmplă. Andra și Măruță nu trebuie să fie suflete pereche pentru a avea o relație senzațională. Vă iubesc din Miami.

„Motivul pentru care nu mai vin în România este că există mulți oameni care mă urăsc fără motiv”

Când eu eram pe toate posturile de televiziune și radio în România, Andra și Măruță nu se născuseră încă, așa că nu apreciez comentariile nejustificate. Motivul pentru care nu mai vin în România este pentru că există mulți oameni care mă urăsc fără motiv și sunt violenți în exprimare și jalnici în gândire.

Eu am încercat să fac bine, dar se pare că nu putem schimbă mentalitatea. Suntem un popor credincios, nu? A reușit Isus să ne salveze de răul din noi?”, a spus Carmen Harra pe Facebook.

L-a avertizat pe Măruță cu 13 ani în urmă

Carmen a fost prezentă într-o emisiune a lui Măruță și a povestit că în urmă cu 13 ani l-a avertizat că ar putea să divorțeze, Andra urmând să ceară despărțirea. „Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă.

El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el”, au fost cuvintele prezicătoarei.

Sursă foto: instagram