E semn rău. Andra și-a pierdut inelul de logodnă. Ce-i poate aștepta pe cântăreață și Măruță

E semn rău. Andra și-a pierdut inelul de logodnă. Ce-i poate aștepta pe cântăreață și Măruță
Andra și Cătălin Măruță sunt invidiați pentru relația pe care o au, dar ceva s-a întâmplat. Prezentatorul a surprins o discuție.

Andra i-a mărturisit fetiței sale că tot caută un obiect important pe care nu-l mai găsește. Ce se întâmplă acum.

E semn rău. Andra și-a pierdut inelul de logodnă. Ce-i poate aștepta pe cântăreață și Măruță

Andra și Eva s-au obișnuit să stea ca fetele la taclale, iar artista i-a mărturisit micuței că a pierdut inelul de logodnă. Deși se spune că acest lucru anunță o perioadă nu tocmai plăcută în relația de cuplu, Andra a profitat de acest lucru și a mărturisit că n-ar fi rău dacă soțul i-ar mai dărui unul.

Cea mai încântată de idee s-a arătat Eva care a afirmat că abia așteaptă să participe la cea de-a doua logodnă a părinților ei. Momentul a fost și mai amuzant, pentru că fetița a pronunțat cuvântul „logodie”, în loc de logodnă.  „Unde le pune mami… Ar putea tati să-mi mai dea un inel de „logodie”. Să facem altă logodie”, a spus vedeta.

Primul inel de logodnă a fost primit la Veneția

Cătălin Măruță i-a dat Andrei inelul de logodnă într-un cadru feeric, la Veneția, iar artista spune că nu va uita niciodată acel moment. „Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneţia. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta în italiană.

Nu mai ştiu ce melodie era, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor.”, a spus Andra, potrivit Libertatea.

Cei doi s-au cunoscut la emisiunea pe care prezentatorul a moderat-o în 2005, la TVR, dar la început Andra nu a fost prea încântată de Măruță. „Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a declarat Andra.

Sursă foto: instagram