Andra a primit cel mai frumos cadou din partea unui tânăr „mângâiat” de Maica Domnului

Andra a primit cel mai frumos cadou din partea unui tânăr „mângâiat” de Maica Domnului
Unul dintre concurenții care i-au uimit pe jurați, dar și pe telespectatori în ediția de vineri a emisiunii „Românii au talent” a fost Valerii Hrishanin, din Ucraina.

A fost sportiv, dar o boală nemiloasă i-a dat toată viața peste cap. Ce a ieșit din mâna lui Valerii Hrishanin a șocat jurații de la „Românii au talent”.

Andra a primit cel mai frumos cadou din partea unui concurent ucrainean, căruia Maica Domnului i-a ales un nou drum în viață

Seara de vineri, 18 martie, nu va fi uitată de cei patru jurați ai emisiunii „Românii au talent”, dar nici de cei care au stat în fața televizoarelor. Un concurent ucrainean i-a lăsat fără cuvinte, iar Andra, Bobonete, Dragoș și Andi au fost de acord că acesta a fost un moment de Golden Buzz!

Cine este tânărul care a reușit această performanță?

Un accident i-a schimbat definitiv viața

Valerii Hrishanin este din Ucraina și a urcat cu mari emoții pe scena de la „Românii au talent”. Tânărul a fost sportiv de performanță, dar a suferit un accident în urma căruia viața lui a fost dată peste cap. Până când, într-o zi, a început să picteze.

,,Îmi place să desenez. Sunt pictor.

Nu lucrez pentru că am suferit o traumă și nu pot să muncesc. Practic, sunt pictor la mine acasă. Înainte făceam sport. Îmi plăcea foarte mult sportul. Visam să devin un sportiv de performanță. Mă antrenam mult la baschet și aveam planuri mari până într-o zi când doctorii mi-au descoperit o problemă a sistemului nervos. După ce am renunțat la sport am căzut în depresie.

Surprinzător, într-o zi m-am trezit desenând. A fost ca o gură de aer. Mi-am dorit din nou să trăiesc”, a spus Valerii.

„Fata, după ce mi-a luat interviul, a spus că totul va fi bine. Eu m-am apucat de desenat imediat după asta”

Valerii a trăit un adevărat miracol, pentru că a fost salvat de Maica Domnului. Destăinuirile acestuia au fost pur și simplu tulburătoare. „Mi-e greu să explic. Mama are o teorie bizară. Când eram bolnav, mă duceam prin diferite spitale și pe la toți vracii.

Cineva i-a povestit mamei despre un copac lovit de fulger sau despicat de cineva pe trunchiul căruia apăruse chipul Maicii Domnului. Nimeni nu o vedea în afară de mine. Acolo m-am întâlnit cu o fată. Fata, după ce mi-a luat interviul, a spus că totul va fi bine. Eu m-am apucat de desenat imediat după asta”.

Andra a rămas surprinsă când a văzut tabloul desenat de artist

Cea mai emoționată când a văzut ce a ieșit din mâna tânărului a fost Andra, care a exclamat imediat: ,,Mândrie și prejudecată! Sunt actorii… Mi s-a făcut pielea de găină! Ăsta e unul din filmele mele preferate. Mi-ai făcut o surpriză incredibilă. Am avut o surpriză foarte plăcută.

E exact imaginea de la sfârșitul filmului. M-ai atins la inimă pentru că ai ales această temă. Dacă ai vrea să mi-l faci cadou mi-ai face cea mai mare fericire. Mulțumesc!”, a comentat vedeta.

Imediat, artistul s-a oferit să-i ofere tabloul în dar.

Sursă foto: pro tv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre