Carmen Iohannis are un secret ce ține de astrologie, iar noi l-am aflat. Iată ce superstiții are prima doamnă!

Carmen Iohannis are un secret ce ține de astrologie, iar noi l-am aflat. Iată ce superstiții are prima doamnă!
Carmen Iohannis a ales să apară în public pentru prima oară după o lună de absență din spațiul public. Prima doamnă l-a însoțit pe Klaus Iohannis la dezvelirea statuii lui Samuel von Brukenthal, la Sibiu. Partenera de viață a președintelui și-a ales atent ținuta, respectând indicația astrelor care o guvernează!

Prima doamnă a României a arătat fenomenal, sâmbătă, la dezvelirea statuii lui Brukenthal din Sibiu, cu ocazia aniversării a 300 de ani de la naşterea acestuia.

Monumentul impunător a fost dezvelit în prezența primarului Sibiului Astrid Fodor, a liderului țării și a soției sale Carmen Iohannis, care a atras atenția tuturor celor prezenți la ceremonie.

 

 

 

Carmen Iohannis a acaparat toată atenția, curioșii fiind impresionați de noul look al primei doamne. Ea și-a schimbat coafura, lăsându-și părul mai lung și a adoptat o ținută elegantă, dar în trend, semnată de designerul român Andreea Tincu.

Albastru, roz și violet – culorile ei preferate

Rochia albă pe care a ales-o prima doamnă a fost accesorizată cu sandale de culoare albastru-electric, una dintre culorile preferate ale sale. Carmen Iohannis a demonstrat încă o dată că la orice ieșire în public trebuie să poarte una dintre cele trei culori care îi poartă noroc și care, conform astrologiei, îi sunt potrivite.

Carmen Iohannis este născută în zodia Scorpion, iar culorile care o pun în valoare și care o protejează de energii negative sunt: violet, albastru și roșu/roz.

Întâmplător sau nu, aceste culori fac mereu parte din ținuta doamnei Iohannis, preferând în special rozul.

„Movul închis reprezintă puterea ascunsă a acestei zodii care protejează o mulțime de mistere pe care nu le află aproape nimeni niciodată. Iar roșu este culoarea scorpionului de deșert, este culoarea energiei, a optimismului și rezistenței de care este capabilă această zodie”, explică astrologii.

În galeria de mai jos puteți observa că la fiecare apariție în public, Carmen Iohannis a optat mereu pentru una dintre cele trei culori amintite, iar machiajul este și acesta predominat de cromatica menționată.

GALERIE FOTO:

Alte prime doamne ale lumii au mers și ele pe nuanțele care le favorizează din punct de vedere astrologic. Michelle Obama, născută în zodia Capricorn, opta pentru negru și indigo, culori care de asemenea îî oferă protecție și energie acestei zodii.

Melania Trump, născută în zodia Taur, opta adesea pentru roșu, verde și albastru deschis, culorile care dau vitalitate acestei zodii.

GALERIE FOTO: