Casa din filmul „Coșmar pe Elm street” se vinde! Ați locui în ea? Foto

Casa din filmul „Coșmar pe Elm street” se vinde! Ați locui în ea? Foto
„Coșmar pe Elm Street” este, probabil unul din cele mai cunoscute filme de groază produse la Hollywood. Chiar dacă are deja zeci de ani  de viață, e celebru, rămânând unul din cele mai vizionate de Hallo0ween.

Scris și regizat de Wes Craven, în 1984, „Coșmar pe Elms Street” este un un film de groază slasher american în care a debutat, ca actor, celebrul Johnny Depp. Alături de el au jucat: John Saxon, Heather Langenkamp, Ronee Blakley, Amanda Wyss, Jsu Garcia, Robert Englund.

Acțiunea filmului se petrece într-o casă, așa cum îi spune numele, situată pe strada Elm ( strada Ulmilor). Teribila casă, unde au loc cele mai terifiante scene, este de vânzare. Și nu este ieftină deloc. Cineva este pe cale să întâmpine dificultăți în a dormi. Și asta pentru că se va muta fix în casa din filmul „Coșmar pe Elm street”. Noul proprietar plătește nu mai puțin de 2.980.000 de dolari, conform TMZ.com.

Captură din film

Personajul Freddy Krueger a fost inclus în fotografii

Vă amintiți refrenul? „Unu, doi, Freddy vine după tine. Trei, patru, mai bine încuie-ți ușa…” Evident, proprietarii s-au folosit și de personajul criminal Freddy Krueger, din film, pentru a face mai interesantă vânzarea casei. O mascotă realist realizată apare în mai multe imagini surprinse cu casa.

Pe lângă faptul că este o locație nemaipomenită pentru o petrecere de Halloween, casa din Los Angeles oferă 3 dormitoare și 4 băi. Aceasta are câteva caracteristici impresionante, cum ar fi podele din lemn de nuc, terase spațioase în curte, o piscină.

Infamul pat din filmul de groază clasic nu a fost inclus în tranzacție. Cine dorește să cumpere și patul, trebuie să plătească în plus.

În ciuda locului său în istoria filmelor horror de la Hollywood, casa emană cea mai pură  fericire suburbană pașnică. Aceasta a fost prima dată listată de o agenție imobiliară pentru suma de 3.250.000 de dolari, în preajma Halloween-ului.

Pentru că nu a plătit nimeni suma aceasta, acum casa s-a mai ieftinit.

Vila cu două etaje vine cu un bonus – o casă de oaspeți alăturată, cu bucătărie proprie, terasă acoperită și baie completă.

Sursa foto: Tmz.com