Casa regretatei actrițe Naya Rivera, scoasă la vânzare. Cât costă și cum arată proprietatea

Casa regretatei actrițe Naya Rivera, scoasă la vânzare. Cât costă și cum arată proprietatea
Naya Rivera, cunoscuta actriță din serialul “Glee”, a murit pe 8 Iulie anul trecut, după ce s-a înecat în Lacul Piru din California. Acum, la peste 6 luni de la dispariția sa, casa acesteia în care a locuit cu fiul ei în vârstă de 5 ani, pe nume Josey, a fost scoasă la vânzare.

Naya Rivera a dispărut pe data de 8 iulie în zona lacului Piru, unde se relaxa alături de fiul ei în vârstă de 4 ani.  Trupul ei a fost găsit fără suflare, șase zile mai târziu, de scafandrii care cercetau zona în căutarea actriței. Se presupune că vedeta în vârstă de 33 de ani și-a ajutat fiul, pe Josey, să urce înapoi pe puntea bărcii pe care au închiriat-o, după o scufundare în apă, dar nu a mai reușit să se salveze și pe ea. 

Sursa foto: dailymail.com

Acum, la peste 6 luni de la dispariția sa, casa din Los Angeles în care Naya Rivera a locuit alături de fiul ei Josey a fost scoasă la vânzare pentru suma de 2,7 milioane de dolari americani. Conform dailymail.com, proprietatea a fost renovată înainte de a fi scoasă pe piață, pentru o sumă cu 100.000 de dolari mai mare decât cea cu care fusese achiziționată. 

Cum arată luxoasa proprietate în care Naya Rivera și-a trăit ultimele zile 

Naya a cheltuit 2,6 milioane de dolari pentru a cumpăra casa de 5.536 de metri pătrați, cu 4 dormitoare și 3 băi, în anul 2018. Casa cu etaj a fost recent renovată și are podele din lemn de stejar alb natural, dar și o bucătărie din marmură italiană de Carrara, dotată cu un frigider Bosch încorporat, ascuns și supradimensionat din gama profesională Bertazzoni.

Sursa foto: dailymail.com

Camera de zi, descrisă de agentul de listare Keller Williams  de la Realty Calabasas drept „clasic francez”, include un șemineu și este presărată cu aplice vintage cu frunze de aur. La etaj sunt două dormitoare care au o baie restaurată  de epocă plus o spălătorie și o terasă supradimensionată.

Sursa foto: dailymail.com

În afara casei, care este împrejmuită pentru intimitate, noua piscină și grătarul încorporat sunt înconjurate de restul peisajului, în timp ce o alee mare duce la un garaj potrivit pentru două mașini. Casa, construită în 1935, pare să fi fost pusă pe piață la începutul acestei săptămâni, la aproximativ șase luni de la moartea neașteptată a Nayei Rivera.

Secretul părului strălucitor, dezvăluit de o mare actriță de la Bollywood.

Recomandarile noastre