Secretul părului strălucitor, dezvăluit de o mare actriță de la Bollywood.

Secretul părului strălucitor, dezvăluit de o mare actriță de la Bollywood.
Bipasha Basu, o mare actriță de la Bollywood, a împărtășit pe rețelele sociale secretul ei când vine vorba de îngrijirea părului. Rețeta este una simplă și la îndemâna oricui.

Bipasha Basu, model și actriță la Bollywood, arată extraordinar și toată lumea poate observa părul acesteia, care este mereu strălucitor și sănătos.  Actrița a împărtășit pe rețelele sociale recent secretul ei când vine vorba de îngrijirea podoabei capilare, iar internauții au fost șocați să vadă că este vorba, de fapt, de un truc extrem de simplu și accesibil oricui. 

Diva de la Bollywood a dezvăluit că își îngrijește părul cu suc de ceapă, spunând că aceasta “poțiune magică” face întotdeauna minuni. Nu numai că dă strălucire, ci ajută și la stoparea căderii părului și stimularea creșterii sale rapide. 

Sucul de ceapă, miracol pentru podoaba capilară 

Sursa foto: Facebook

Dacă vă imaginați că ceapa e bună doar la salate, aflați că nu este așa. Dovada este chiar Bipasha, care a scris pe Instagram zilele trecute că folosește această rețetă de foarte multă vreme, iar noi o credem pe cuvânt, căci părul actriței arată fabulos: “Suc de ceapă !!!!!!!!!!!!! Fac o pulpă din 2 cepe roșii … apoi strecor zeama … aplic pe pielea capului … masaj delicat câteva minute și o las să acționeze o oră, apoi curăț și aplic balsam. O dată pe săptămână fac asta. Acest lucru se face pentru a opri căderea părului și pentru a stimula creșterea lui. Folosesc regulat suc de ceapă. Dacă doriți, puteți adăuga și ulei de cocos virgin, ulei de lavandă sau ulei de lămâie”, a mărturisit Bipasha.

Dacă vă întrebați cum funcționează sucul de ceapă ca prin magie pe păr, iată secretul. Acesta conține sulf care previne căderea părului și favorizează creșterea lui. De asemenea, sucul de ceapă crește și aportul de sânge către foliculii de păr. Ne-a plăcut micul truc împărtășit de Bipasha și cu siguranță vom încerca și noi.

Dezvăluire: Pepe și Raluca nu se mai ceartă, nu se mai bat ci vorbesc zilnic la telefon