Ariana Grande s-a măritat în secret. Ceremonie modestă, cu un mire mai tânăr

Ariana Grande s-a măritat în secret. Ceremonie modestă, cu un mire mai tânăr
La puțin peste un an de când a început relația cu actualul iubit, celebra cântăreață i-a spus „Da” și e gata să aibă o adevărată viață de familie. Totul s-a petrecut în mare secret.

Ariana Grande s-a măritat în secret cu Dalton Gomez, în acest weeke-nd, în cadrul unei ceremonii „mici și intime” cu mai puțin de 20 de invitați în Montecito. Cântăreața în vârstă de 27 de ani s-a căsătorit cu Gomez, în vârstă de 25 de ani, în curtea casei ei din California.

„S-au căsătorit”, a confirmat revistei People un reprezentant al cântăreței. „A fost minuscul și intim – mai puțin de 20 de persoane. O sursă apropiată de câștigătoarea Grammy a confirmat că ceremonia secretă a avut loc în apropierea casei sale din California, unde locuiesc oameni precum Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres și prințul Harry și Meghan Markle.

Ariana Grande s-a măritat în secret

Ariana ar fi cumpărat fosta casă a lui Ellen, un conac unic în stil Tudor, de 5.500 de metri pătrați, pe care a plătit 6,75 milioane de dolari, în luna august, anul trecut. Cu toate acestea, până acum cuplul a locuit în casa ei din Los Angeles de-a lungul blocajului impus de pandemie.

Ceremonia a avut loc în curtea casei Arianei, care a fost decorată cu sute de flori albe și roz deschis. „Ari a vrut să fie simplist și de bun gust. Tot ce le păsa era să aibă familia acolo și să se poată bucura împreună de momentul special”, a declarat presei o sursă.

Căsătorie pe repede înainte

O altă sursă a declarat pentru E! că perechea „a vrut întotdeauna o ceremonie intimă”, spunând: „Au decis să aibă nunta în weekend-ul trecut, deoarece programele lor se complică și nici unul dintre ei nu a vrut să mai aștepte”. Chiar dacă încă nu au apărut fotografii de la ceremonia căsătoriei, Ariana Grande a apărut într-o rochie ce putea fi lejer una de mireasă, într-un pictorial de la Premiile Grammy.

Căsătorie pe repede înainte. Ariana Grande s-a măritat în secret

Cuplul s-a logodit chiar înainte de Crăciun și și-au împărtășit dragostea unul pentru altul pe social media. Cei doi au început să se întâlnească abia în ianuarie 2020 și apoi au petrecut cea mai mare parte a pandemiei împreună. În luna decembrie Ariana a postat o poză cu sclipitorul ei inel cu diamant.

Cuplul nu a participat încă la un eveniment oficial împreună. Asta și pentru că, pe fondul pandemiei, nu au prea fost evenimente. Pe de altă parte, Dalton, care este agent imobiliar, nu e așa obișnuit cu aparițiile publice din lumea divertismentului ca unii dintre prietenii anteriori ai celebrei sale soții.

CV-ul amoros al Arianei Grande a inclus numai artiști

Ariana are un trecut cu relații cu colegi de breaslă. Ea s-a întâlnit anterior cu rapperul Big Sean în 2014, cu dansatorul Ricky Alvarez în 2015, precum și cu răposatul raper Mac Miller, pe nume real Malcolm James McCormick, cu care a fost alături de doi ani. Apoi s-a angajat într-o relație sălbatică cu starul SNL Pete Davidson, după ce a petrecut prima dată împreună în 2018 și i-a spus managerului turneului că „se va căsători cu acel bărbat”.

Cei doi s-au logodit la doar câteva săptămâni după ce s-au întâlnit. Iar Ariana a lansat o piesă intitulată „Pete davidson”, pe albumul ei Sweetner. Cu toate acestea, Ariana și Pete s-au despărțit doar câteva luni mai târziu. Bărbatul și-a și șters contul de Instagram, provocând zvonuri despre o împărțire urâtă. Într-un interviu din 2019, Ariana a declarat pentru Vogue că relația cu Pete „nu putea dura”.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 18 mai. Gemenii au șanse bune pentru a scrie o carte pe care o gândesc demult

Recomandarile noastre