Casele de pariuri fac previziuni. Cum se va numi bebelușul lui Harry și Meghan

Casele de pariuri fac previziuni. Cum se va numi bebelușul lui Harry și Meghan
Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat de curând că așteaptă al doilea copil. Cum s-ar putea numi acesta. Casele de pariuri fac previziuni.

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit la începutul acestei luni că aveau un al doilea copil.  „Putem confirma că Archie va fi frate mai mare”, a spus un purtător de cuvânt. Sexul bebelușului nu a fost făcut public. Totuși, se susține că Harry și Meghan au fost deja informați. Acum, casele de pariuri fac deja previziuni în legătură cu numele bebelușului. 

Cuplul a anunțat sarcina lui Meghan exact la 37 de ani după ce prințesa Diana a dezvăluit lumii că este însărcinată cu Harry. Fanii regali au remarcat acest lucru extrem de repede. Potrivit unei surse de US Weekly, „Meghan se simte grozav, fericită și sănătoasă”. Asta în timp ce „Harry este încântat” și „prietenii săi spun că radiază de mândrie”. Sursa a adăugat,  că ducii de Sussex „sunt încântați să-i ofere lui Archie un frate și să-și extindă familia”.

Casele de pariuri fac previziuni. Bebelușul s-ar putea numi ”Diana”

Casele de pariuri au enumerat ”Diana” drept numele preferat dacă copilul este fată, după ce cuplul i-a adus un tribut subtil iubitei mame a lui Harry. Betvictor a clasat Diana drept numele cel mai probabil pentru o fată cu o cotă de 7/1, urmat de Alice (9/1), Grace (10/1), Isabella (12/1) și Alexandra (14/1). Pe primul loc la nume de băieți este Charles cu 10/1, urmat de Thomas (11/1), Arthur (11/1), Edmund (16/1) și Phillip (20 /1). 

Pe 7 martie va avea premiera interviului ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey. O sursă a declarat pentru US Weekley că Harry și Meghan nu îi vor critica pe Prințul William și Kate Middleton. Asta pentru că nu vor să înrăutățească lucrurile, relația fiind deja delicată între ei. 

Misterele din picturile lui Da Vinci. Cine au fost modelele din ”Cina cea de taină”