Castelul vrăjitoarelor din Indiana. Aici a fost ucisă o fetiță de 12 ani

Castelul vrăjitoarelor din Indiana. Aici a fost ucisă o fetiță de 12 ani
Castelul vrăjitoarelor există și se află în Indiana, Statele Unite. Poveștile înfricoșătoare se leagă în parte și de uciderea unei fetițe de 12 ani, chiar în acel loc.

Potrivit unei povești istorice, un clan de vrăjitoare a trăit odată într-o structură de piatră care se sfărâmă acum, asemănătoare unui castel, ascuns între copacii din Utica, Indiana. Locuitorii locali nu aveau încredere în femei, așa că au ars castelul. De atunci, adolescenții curajoși și persoanele dornice de riscuri au explorat zona, vandalizând deseori rămășițele care au reprezentat cândva castelul vrăjitoarelor.

Există multe zvonuri că locul este bântuit, câștigându-și numele „Castelul vrăjitoarelor”. Anchetatorii paranormali au vizitat locul, iar castelul este una dintre cele mai neobișnuite structuri înfricoșătoare din Statele Unite. 

Locul în care a murit o fetiță de 12 ani. Fantoma ei bântuie și acum castelul

Există multe zvonuri despre bântuiri la Castelul Vrăjitoarelor. O legendă explică faptul că uneori se poate auzi o fetiță râzând în pădure, precum și zgomote puternice. Oamenii au văzut, de asemenea, o ceață albă mișcându-se prin castel. Alții au remarcat o fată purtând o rochie albă, cu părul lung și negru, acoperindu-și fața.

Oamenii cred că locul este bântuit de vrăjitoarele care au ocupat odată castelul. Desigur, acestea sunt speculații și legende. Cu toate acestea, oamenii speculează, de asemenea, că fata pe care toată lumea o vede este fantoma Shandei Sharer, care a fost omorâtă la fața locului în 1992. 

Prietenia care a dus la crimă 

Sharer era fata cu care toată lumea voia să fie prieten la școală. A fost majoretă și a jucat în echipa de volei a Liceului Hazelwood Junior High School. A excelat la studii și a avut o mulțime de prieteni. Cine ar fi vrut să îi facă rău?

În septembrie 1991, la scurt timp după ce a început școala, Sharer a avut un conflict cu Amanda Heavrin. După ceartă, cele două au reușit să devină prietene. Mama lui Sharer, Jackie Vaught, era îngrijorată de relația aceasta. Notele fetei scădeau, iar ea avea tot mai multe probleme. 

Shearer a intrat în cele din urmă în altercații cu fosta iubită a lui Heavrin, Melinda Loveless, care era geloasă pe prietenia lor. Loveless a amenințat-o pe Sharer, spunând că o vrea moartă. Cu toate acestea, Sharer și-a continuat prietenia (uneori romantică) cu Heavrin și a ignorat amenințările. La urma urmei, pentru ea, erau doar amenințări. Loveless nu i-ar face de fapt nimic. Ei bine, se înșela amarnic. 

Noaptea fatidică a crimei 

În noaptea de 10 ianuarie 1992, Loveless, împreună cu trei prietene (Laurie Tackett, Hope Rippey și Toni Lawrence), au păcălit-o pe Sharer să creadă că Heavrin vrea să se întâlnească cu ea la Castelul Vrăjitoarelor. Au convins-o că o vor conduce la locul respectiv.

În timpul călătoriei, Sharer a fost întrebată despre prietenia ei cu Heavrin. Erau prietene sau erau partenere romantice? În cele din urmă, Loveless a pus un cuțit la gâtul lui Sharer și a interogat-o despre sentimentele ei pentru Heavrin.

Odată ajunse la Castelul Vrăjitoarelor, batjocura nu s-a oprit. Sharer a fost înjunghiată în mod repetat. Când au văzut că nu moare, adolescentele au turnat benzină pe corpul ei și au ars-o de vie. Sharer a murit pe 11 ianuarie 1992. Avea doar 12 ani. Mulți oameni cred că tânăra fată care bântuie Castelul Vrăjitoarelor este fantoma lui Sharer.

Ce spune mediumul 

Jenny Stewart este medium și a folosit Castelul Vrăjitoarelor ca temei de investigație pentru Societatea sa de cercetare și resurse paranormale. A auzit în repetate rânduri plâns, a văzut umbre misterioase și spune despre castel că acesta ar trebui păstrat. De altfel, structura sa este una neobișnuită. Cât despre poveștile stranii care au dus faima castelului atât de departe, nu vom afla probabil niciodată adevărul. 

Sursă: Facebook, History101

Povestea nespusă a lui Tituba, femeia care a declanșat vânătoarea de vrăjitoare din Salem

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri