Cum trece Mirela Vaida peste șocul că putea fi omorâtă. Ce face pentru copii

Cum trece Mirela Vaida peste șocul că putea fi omorâtă. Ce face pentru copii
Mirela Vaida este extrem de îngrijorată în aceste zile, după ce a fost atacată, chiar în platoul emisiunii pe care o realizează la Antena 1. Ea a depus plângere la poliție pentru tentativă de omor.

Toți românii se gândesc cum trece Mirela Vaida peste șocul că putea fi omorâtă. Cum îi este? Rezistă? A plâns în platou, în direct. A plâns când a mers la poliție, și a mărturisit că e sub imperiul șocului.  Chiar dacă, așa cum spune, vorbele grele și amenințările, chiar cu moartea, au fost dese ori prezente în spațiul virtual, nu s-a gândit niciodată până unde se poate ajunge.

Exemplul concret s-a întâmplat la începutul emisiunii din 19 martie, când o femeie necunoscută, în pielea goală a dat buzna în platou și aruncat înspre ea cu o piatră. Așa cum s-a văzut pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere agresoare aia nu era singura și însoțită de o altă femeie cunoscută ca om al străzii. cele două femei, așa cum Rețete și vedete a scris, au fost identificate.

De asemenea în schemă intervină și o a treia femeie, elegantă care apare la un moment dat și pare că o plătește pe însoțitoarea agresoarei Mirelei Vaida.

Cum trece Mirela Vaida peste șocul că putea fi omorâtă

Vedeta, mamă de trei copii, a avut evidența faptului că viața sa nu este în siguranță. Aflată încă în stare de șoc, Vaida a postat pe contul de Instagram o fotografie emoționantă cu cei trei copii ai săi.

Cum trece Mirela Vaida peste șocul că putea fi omorâtă. Ce face pentru copii

Postarea celebrei prezentatoare de la Acces Direct a venit însoțită de un mesaj pe măsură, Vaida susținând că micuții săi sunt cei care îi dau putere în această perioadă critică prin care trece. „Ei sunt puterea și bucuria mea!!!”, este mesajul care a însoțit postarea Mirelei Vaida de pe contul de Instagram.

Mirela Vaida: ”Eu doar vreau să-mi apar viața”

În cadrul emisiunii de luni, în prima ediție de după tentativa de omor, Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Vaida a declarat că se teme pentru viața familiei sale și că vrea doar să-și apere copiii.  ”Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec.

Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități. Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noști, faceți ce vreți în mediul online! Dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține. Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Eu doar vreau să-mi apar viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

De altfel, Mirela este absolventă a facultății de drept, fiind jurist la bază. Nu a profesat însă niciodată.

„Trec printr-o perioada grea! Dar nu imposibilă”

„Dragii mei, trec printr-o perioadă grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranșă si credință! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape!”, a mai scris vedeta de televiziune în cea mai recentă postare a sa pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Cristina Cioran a ascuns 4 luni că este însărcinată! Ce spune despre tatăl copilului

Recomandarile noastre