Câștigătoarea „Românii au talent” Ana-Maria Mărgean a impresionat jurații. Cum a învățat să fie ventriloc

Câștigătoarea „Românii au talent” Ana-Maria Mărgean a impresionat jurații. Cum a învățat să fie ventriloc
Câștigătoarea sezonului 11 al „Românii au talent” este Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc. Aceasta a impresionat jurații, dar și publicul, care a votat-o în număr mare. Iată cum a învățat să fie ventriloc.

Finala emisiunii „Românii au talent” 2021 a avut loc vineri, 28 mai. Ana-Maria Mărgean, în vârstă de 11 ani, a fost declarată marea câștigătoare a celui de-al 11-lea sezon. Cei mai talentați concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și au adus pe scenă momente remarcabile. 11 finaliști au intrat în cursa pentru trofeu, însă doar unul a ieșit învingător. Ana-Maria Mărgean este marea câștigătoare. 

Ana-Maria a impresionat jurații, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. „Mai, fata mea, poți să te apuci de orice, ești genială! Incredibil așa ceva…Ventriloaca lu’ tata”, a declarat Florin Călinescu. Și Andra a fost fascinată de micuță, astfel că i-a dat Golden Buzz-ul încă de la audiții. „Ești revelația acestui sezon. Tu ești preferata mea din acest sezon”. 

Ana-Maria Mărgean a învățat să fie ventriloc în pandemie 


Ana-Maria Mărgean a descoperit în urmă cu mai bine de doi ani ventrilocia, pe internet. Ulterior, câștigătoarea „Românii au talent” a primit-o pe Lizzie, păpușa cu care avea să câștige marea finală în ropotele de aplauze.  „Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizzie. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a povestit Ana-Maria Mărgean. ”

Ana Maria Mărgean spune că repetă cât de des poate numerele de ventriloc și că secretul succesului este munca. „Eu repet zi de zi de fiecare dată când am timp liber. Pentru finala Românii au talent m-am pregătit foarte mult înainte. Ventrilocia nu este atât de populară, așa că am vrut să o fac mai populară. Este foarte greu la început, dar pe parcurs te obișnuiești, iar secretul este munca, totul este despre muncă”

Ana-Maria și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de cinci ani, când părinții și-au dat seama de talentul ei. Ea studiază canto și pian de mai bine de 6 ani și a câștigat numeroase premii de-a lungul timpului, printre care și locul 3 în cadrul Festivalului Internațional De Canto „Cezar Ouatu”, organizat la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

Nu știe ce va face cu banii 

La 11 ani, tânăra este extrem de matură și știe exact ce-și dorește de la viitor. Speră să își poată continua cariera în lumea showbiz-ului, ca ventriloc, visul ei fiind să apară pe marile scene ale lumii. „Sper și cred că mă va ajuta această experiență în viitoarea carieră. (…) Vreau să ajung și să fiu cunoscută în întreaga lume ca ventriloc”. 

Pe partea cealaltă, micuța ventriloc recunoaște că nu știe ce va face cu cei 120.000 euro câștigați. „Nu știu ce să fac cu banii, dar nici nu mă interesează deocamdată. Deocamdată mă bucur de moment. Mulțumesc mult! Nu m-am așteptat nicio clipă că pot să câștig marele premiu, mă simt extraordinar de bine și nu pot să cred că în mână țin trofeul Românii au talent. 

Pur și simplu nu am crezut că pot ajunge atât de departe. Am foarte mari emoții, nu pot să mă opresc din plâns. Este o mare realizare pentru mine, cea mai frumoasă zi din viața mea”, a declarat Ana-Maria, imediat după câștigarea trofeului. 

Foto: Captură YouTube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre