Câștigătorul iUmor a pregătit numărul în 3 ore. Era ultimul pe lista finaliștilor

Câștigătorul iUmor a pregătit numărul în 3 ore. Era ultimul pe lista finaliștilor
A câștigat marea finală a emisiunii iUmor cu un text scris în 3 ore! Concurentul a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Jurații nu prea au râs, dar votul publicului a decis ca el să plece acasă cu 20.000 de euro.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo erau pregătiți să râdă cu gura până la urechi la numerele norocoșilor care au ajuns până în ultima etapă a show-ului iUmor. 12 participanți au ajuns în finală și trebuia să impresioneze juriul cu ultimul lor număr.

Andrei Garici a ocupat ultimul loc în ultima semifinală a emisiunii de la Antena 1

Câștigătorul iUmor a pregătit numărul în 3 ore

IUmor s-a încheiat cu o mare surpriză. Telespectatorii au fost cei care au votat favoritul de la iUmor sezon 10. 12 participanți au ajuns în finală și trebuia să impresioneze juriul cu ultimul lor număr. Dar, jurații nu prea au fost impresionați.

Andrei Garici a ocupat ultimul loc în ultima semifinală a emisiunii de la Antena 1. Tânărul a fost preferatul juraților care i-au oferit o a doua șansă după ce i-a adus un omagiu bunicului său, moment în care a vorbit despre amintirile sale din copilărie.

Andrei Garici, cu numărul pregătit în doar 3 ore. A venit cu un roast usturător. “Urania întotdeauna spunea de rău la Pești”, a zis Andrei, stârnind hohote de râs. “Domnul Prigoană este primul român care a făcut milioane din gunoi menajer și totodată este primul român care ne-a demonstrat ce înseamnă să reciclezi cu adevărat. S-a însurat de 5 ori cu aceeași femeie”, a spus Andrei Garici.

Ce ”răutăți” a spus Andrei Garici

“Deși spune numai imbecilități, voi ați văzut că pe net nu există meme cu Meme Stoica?”, le-a atras atenția finalistul iUmor, stârnind hohote de râs. “Cuplul Luis Lazarius și Diana Șoșoacă, care merg pe o rețetă cunoscută. Dacă vrei să faci audiență, dă-i poporului circ și pâine. Însă poporul are ghinion de data asta pentru că și doamnei Șoșoacă îi place foarte mult pâinea”, a spus Andrei Garici.

Gluma cu Fuego i-a rușinat și scandalizat pe toți în același timp. “Mamaie, n-am râs!”, spune Mihai Bendeac. “Oana Lovin este singurul influencer român care după fiecare vlog are degetul mijlociu murat”, a spus Andrei Garici.

Concurentul iUmor a luat-o la roast și pe Cristina Ich. “Mi-am dat seama că tipa are o minte smart, adică mică”, zice Andrei. Finalistul iUmor a făcut și o comparație între Dana Budeanu și Oana Zăvoranu, iar rezultatul i-a surprins pe jurați. “Băi mi s-au sterpezit dinții în gură”, a mai adăugat Mihai Bendeac, după gluma cu Irinel Columbeanu.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Andrei Garici

  • “Bă, ești foarte deștept”, i-a spus Mihai Bendeac.
  • “Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi”, i-a transmis Delia.
  • “Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”, spune Cheloo.

Andrei Garici a câștigat marea finală a emisiunii iUmor după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului.


Andrei Garici a prins ultimul loc în finala iUmor, sezonul 10

Mihaela Tatu, Andreea Raicu și Anna Lesko îi iau la țintă pe jurații iUmor

Recomandarile noastre