Andrei Garici a prins ultimul loc în finala iUmor, sezonul 10

Andrei Garici a prins ultimul loc în finala iUmor, sezonul 10
Andrei Garici a fost preferatul juraților, seara trecută, la Antena 1, în semifinala iUmor din cel de-al zecelea sezon, astfel să săptămâna viitoare telespectatorii în vor putea urmări în marea finală, miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up. „Îți prevăd un viitor strălucit!”, i-a spus Delia, uimită de calitățile de comediant ale concurentului. Cu toate acestea, în semifinala iUmor de seara trecută, la Antena 1, Andrei nu a reușit să facă aceeași impresie bună. Era atât de sigur că numărul său despre amintiri din copilărie va funcționa, încât își pregătise și un roast pentru marea finală.

Andrei Garici a prins ultimul loc în finala iUmor, sezonul 10

Jurații i-au mărturisit că reprezentația sa nu îl va trece în etapa următoare. Dar i-au oferit ocazia să încerce din nou cu numărul pregătit pentru finală. Astfel, de la agonie la extaz, Andrei Garici i-a uimit pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris.  Așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon iUmor.

Așadar miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, Andrei Garici va intra în marea finală iUmor. Alături de el vor fi ceilalți finaliști. Iată lista completă: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz.

Sursa foto: Antena 1

Oprah, moment la limită alături de Tina Turner „Poate eram aproape de moarte”