Andrei Garici a prins ultimul loc în finala iUmor, sezonul 10

Andrei Garici a prins ultimul loc în finala iUmor, sezonul 10
Andrei Garici a fost preferatul juraților, seara trecută, la Antena 1, în semifinala iUmor din cel de-al zecelea sezon, astfel să săptămâna viitoare telespectatorii în vor putea urmări în marea finală, miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up. „Îți prevăd un viitor strălucit!”, i-a spus Delia, uimită de calitățile de comediant ale concurentului. Cu toate acestea, în semifinala iUmor de seara trecută, la Antena 1, Andrei nu a reușit să facă aceeași impresie bună. Era atât de sigur că numărul său despre amintiri din copilărie va funcționa, încât își pregătise și un roast pentru marea finală.

Andrei Garici a prins ultimul loc în finala iUmor, sezonul 10

Jurații i-au mărturisit că reprezentația sa nu îl va trece în etapa următoare. Dar i-au oferit ocazia să încerce din nou cu numărul pregătit pentru finală. Astfel, de la agonie la extaz, Andrei Garici i-a uimit pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris.  Așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon iUmor.

Așadar miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, Andrei Garici va intra în marea finală iUmor. Alături de el vor fi ceilalți finaliști. Iată lista completă: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz.

Sursa foto: Antena 1

Oprah, moment la limită alături de Tina Turner „Poate eram aproape de moarte”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre