De ce divorțează Rona Hartner și Herve Camilleri. Ultimele noutăți

De ce divorțează Rona Hartner și Herve Camilleri. Ultimele noutăți
Artista româncă Rona Hartner și soțul ei DJ Herve Camilleri au ajuns și ei să continue șirul vedetelor care își spun „adio” în fața notarului. După o căsătorie flamboaiantă și o relație cu povești frumoase, nu mai e posibil ca ei să fie împreună. Românca a decis să explice cum s-a ajuns aici.

De ce divorțează Rona Hartner și Herve Camilleri o spune chiar artista, care face dezvăluiri pe canalul ei YouTube. „Anumite lucruri nu le puteam trăi. Nu erau pentru mine”, mărturisește aceasta.

Toate astea în timp ce lucrurile păreau că decurg fantastic între cei doi. În realitate, căsnicia nu  era deloc doar lapte și miere. Povestea de dragoste dintre Rona Hartner și soțul ei, Herve, a durat doar trei ani. S-au căsătorit în 2019, după ce Rona s-a vindecat de cancer. Deși atunci DJ-ul a sprijinit-o necondiționat, acum, sentimentele nu mai sunt aceleași.

De ce divorțează Rona Hartner și Herve Camilleri

Într-o înregistrare pe canalul ei YouTube, Rona Hartner a dat de înțeles că Herve ar fi fost cel care a greșit. „Eu sunt o luptătoare. Pe primul soț nu mi-a părut rău că am divorțat, de cel de-a doilea nu îmi pare rău că divorțez. Anumite chestii nu le puteam trăi, nu erau pentru mine și nu am să dau niciodată detalii pentru că eroare este umană. Eu sunt datoare să iert și să fiu fericită cu Dumnezeu azi”, a mai spus vedeta. Deși își dorea foarte mult un copil cu soțul ei, nu l-a avut.

Mesaj emoționant despre cum se gestionează o separare

„Am plâns pentru că m-am uitat în urmă. Când divorțați sau trebuie să schimbați ceva în viață, nu picați în acea problemă de a vă uita în urmă și să retrăiți trecutul. Trecutul nu mai poate fi schimbat. Astăzi este astăzi și dacă încercăm să schimbăm trecutul, e ca și când încercăm să prindem vântul.

Dumnezeu cunoaște inimile și știe intențiile profunde ale tuturor. Misiunea noastră este de a suporta, dar unde este misiunea și unde este orgoliul? Eu vreau să le vorbesc acestor femei, că poate Dumnezeu nu le cheamă să ducă această luptă”, a spus Rona Hartner. Ea a transmis un mesaj aparte aseară, comunității ei din mediul online: ”Viața merge înainte!”

Mormântul blestemat. Nimeni nu a putut explica morțile ciudate, ca într-un film horror

Recomandarile noastre