Mormântul blestemat. Nimeni nu a putut explica morțile ciudate, ca într-un film horror

Mormântul blestemat. Nimeni nu a putut explica morțile ciudate, ca într-un film horror
Povestea blestemului mormântului lui Carl Pruitt începe dintr-o după-amiază din 1938, în județul Pulaski, Kentucky, SUA.

Mormântul blestemat al lui Carl Pruitt. Pruitt s-a întors acasă după o zi de muncă și se aștepta să-și găsească soția în bucătărie. În schimb, a găsit-o în dormitor cu un alt bărbat. Înfuriat, Pruitt a apucat un lanț și a început să o sugrume, iar iubitul ei a profitat de ocazie pentru a fugi de la fața locului. După ce și-a omorât soția, Pruitt s-a sinucis.

Pruitt a fost înmormântat în alt oraș

Mormântul blestemat al lui Carl Pruitt. Familia soției lui Pruitt a refuzat să-l ierte pe Pruitt, așa că el a fost înmormântat într-un cimitir diferit, dintr-un oraș diferit. Un grup de oameni care vizitau cimitirul au observat că se întâmplă ceva ciudat. 

Pentru a-și impresiona prietenii, un băiat a aruncat o piatră asupra pietrei funerare a lui Pruitt și a sfărâmat-o. În timp ce băiatul mergea acasă, a avut loc un accident ciudat. I-a scăpat lanțul de pe bicicletă și s-a înfășurat în jurul gâtului, sugrumându-l până la moarte.

O moarte ciudată

Mama băiatului a fost în mod evident devastată. Ea a decis să îi scoată piatra funerară lui Pruitt. A luat un topor și a lovit-o de mai multe ori. A doua zi, a agățat rufele luate de la spălat, când un fir de ață dintr-o bluză a înfășurat-o cumva în jurul gâtului și a sugrumat-o. 

Când a fost investigată moartea ei, toporul a fost găsit cu praf de piatră de mormânt pe el, dar piatra funerară a lui Pruitt era intactă. 

Apoi, doi polițiști, care au fost convinși că blestemul nu are sens, s-au dus la cimitir și s-au fotografiat în zona mormântului lui Pruitt. În timp ce se îndepărtau, o lumină puternică a început să-i urmeze.

Acest lucru i-a determinat să se îndepărteze de pe șosea către un gard și ofițerul de pe scaunul pasagerului a fost aruncat din mașină, dar a supraviețuit. Pe de altă parte, partenerul său fusese aproape decapitat de un lanț între cei doi stâlpi de lângă gard.

Șocanta poveste a studentului care și-a mâncat colega. Mick Jagger a compus o melodie despre ea