Șocanta poveste a studentului care și-a mâncat colega. Mick Jagger a compus o melodie despre ea

Șocanta poveste a studentului care și-a mâncat colega. Mick Jagger a compus o melodie despre ea
În după-amiaza zilei de 13 iunie 1981, un japonez pe nume Issei Sagawa s-a îndreptat spre Bois de Boulogne, un parc de la periferia Parisului, cărând două valize mari. Conținutul acelor valize, spre groaza celor din parc, era trupul dezmembrat al unei colege.

Șocanta poveste a studentului care și-a mâncat colega. I-a depozitat carnea în valize. Colega studentului psihopat era o olandeză pe nume Renée Hartevelt. Sagawa a împușcat-o și timp de câteva zile a mâncat diferite părți ale corpului ei.

Am ucis-o ca să-i mănânc carnea

Șocanta poveste a studentului care și-a mâncat colega. Studentul psihopat a fost arestat. La vremea respectivă, Issei a spus: „Am ucis-o ca să-i mănânc carnea”. Atunci când autoritățile au făcut o razie la el acasă, au găsit bucăți din carnea lui Renne depozitate în frigiderul său. Sagawa a fost declarat nebun și a fost spitalizat. 

A urmat un set bizar de lacune legale și rapoarte psihiatrice care i-au determinat pe medici să-l declare „sănătos, dar un om rău”. La 12 august 1986, Sagawa a ieșit din spitalul psihiatric Matsuzawa din Tokyo. De atunci a fost un om liber.

În loc să se estompeze în obscuritate și să păstreze un profil public scăzut, Sagawa a absorbit toată atenția pe care a primit-o de la mass-media în acel moment. 

Crima sa sadică a făcut publicul nerăbdător să afle mai multe despre psihicul lui și a devenit o figură infamă în societatea japoneză. În tot acest timp, Hartevelt și familia ei nu au primit niciodată dreptate.

A fost angajat să scrie cărți despre crime

În anii care au urmat, Sagawa a fost angajat ca vorbitor public. A scris 20 de cărți detaliate despre crimele și fanteziile sale. A lucrat independent ca degustător de mâncare și a fost chiar prezentat în filme.

Într-unul dintre filme, intitulat SOȚIA INFIDELĂ: TORTURĂ DE RUSINE, el interpretează un personaj foarte asemănător cu el – un om sadic.

Regizorul filmului încerca în mod evident să sensibilizeze crimele lui Sagawa și să facă oarecum o batjocură față de ceea ce făcuse. Ce este mai rău, este că a transmis un mesaj greșit. A spus că, acea crima nu a fost o mare problemă – ai putea să iei viața cuiva și să fii totuși o celebritate!

Sagawa devenise atât de cunoscut în momentul crimei sale, încât Rolling Stones a scris o melodie despre el intitulată „Prea mult sânge”. Mick Jagger a scris piesa ca răspuns la publicitatea mediatică care a înconjurat cazul lui Sagawa și a dorit să susțină discuții despre anti-violență.

Anthony Hopkins, fiul brutarului, ajuns vedetă la Hollywood. Are două Oscaruri

Recomandarile noastre