Cât a costat rochia de mireasă pe care o comandase Simona Halep. Sportiva a rămas cu o gaură serioasă în buget

Cât a costat rochia de mireasă pe care o comandase Simona Halep. Sportiva a rămas cu o gaură serioasă în buget
A crezut că Toni Iuruc va fi bărbatul care o va face fericită, dar Simona Halep n-a avut noroc în dragoste până acum.

Ar fi trebuit să se căsătorească pe 13 noiembrie 2022, dar toate planurile Simonei Halep au fost date peste cap.

Cât a costat rochia de mireasă pe care o comandase Simona Halep. Sportiva a rămas cu o gaură serioasă în buget

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a pus-o la pământ pe sportivă din punct de vedere afectiv. Dar a pierdut și o sumă considerabilă de bani. Potrivit informațiilor oferite de Playsport, doar pentru rochia de mireasă sportiva ar fi plătit suma de 20.000 de euro. La care se adaugă alți 10.000 de euro cât au costat mărturiile pentru nuntă.

Cei doi ar fi trebuit să facă cununia religioasă la Cazinoul din Sinaia

Marele eveniment ar fi trebuit să aibă loc pe data de 13 noiembrie 2022, într-un loc cu totul și cu totul special, Cazinoul de la Sinaia.

Pentru că treburile erau serioase, a fost închiriat și salonul Oglinda, care are o capacitate de 500 de persoane, iar pentru catering, surselespun că Simona ar fi plătit, în avans, 20.000 de euro. Plus încă 5000 de euro care le-ar fi revenit cameramanilor și fotografilor.

Ce relație există între Simona Halep și Arnaud Restifo

Imediat după ce Simona și Iuruc au semnat actele de divorț, au început să iasă la iveală zvonuri despre o posibilă relație între sportivă și actualul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Însă conform sursei citate, între ei nu există decât un angajament pur profesional. Surse din anturajul acesteia spun însă că cei doi sunt doar foarte buni prieteni, iar blonda ar fi însă apropiată de Arnaud Restifo, angajat al Academiei Mouratoglou.

Arnaud, în vârstă de 25 de ani a fost partenerul de antrenament al mai multor nume mari din tenisul mondial, respectiv Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Stefanos Tsitsipas sau Novak Djokovic. El a ajutat-o și pe Simona atunci când nu a avut antrenor și s-a pregătit pentru turneul din Dubai. Mai mult, Mai precis, acesta a făcut parte din staff-ul sportivei, alături de preparatorul fizic, Theo Cercel, dar și fizioterapeutul Alex Tănase.