Primele detalii despre nunta Simonei Halep. Cine va fi invitatul surpriză

Primele detalii despre nunta Simonei Halep. Cine va fi invitatul surpriză
Nu mai e nici o îndoială faptul că nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va fi nunta anului. Când va avea loc marele eveniment.

S-a aflat și data când Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători religios. Invitații vor fi unul și unul.

Primele detalii despre nunta Simonei Halep. Cine va fi invitatul de onoare

Potrivit informațiilor oferite de Playsport-Impact, cel mai important eveniment al acestui an, nunta Simonei Halep, va avea loc pe data de 13 noiembrie într-un loc cu totul și cu totul special, e vorba de Sala Oglinzii a Cazinoului din Sinaia. S-a aflat și care a fost suma plătită pentru închiriatul spațiului: în jur de 20.000 de euro.

„Simona Halep a închiriat întregul Cazino Sinaia, în schimbul impresionantei sume de 20.000 de euro (n.r. – pentru 24 de ore). Însă, marea petrecere va avea loc în Sala Oglinzii, care are o capacitate de aproape 600 de persoane” a anunțat Playsport.

Simona Halep va avea 500 de invitați

De asemenea, sursele susțin că vor fi în jur de 500 de invitați, nume importante din lumea sportului și nu numai, de la Gică Hagi, Gică Popescu la Ion Țiriac, Ilie Năstase și Ianis Hagi, acesta urmând să fie însoțit de iubita sa, Elena Tănase. Există și zvonuri că la nunta Simonei va veni una dintre cele mai mari sportive ale lumii, Nadia Comăneci. Până acum, sursele spun că invitațiile de nuntă nu au fost date.

Cine sunt artiștii care vor întreține atmosfera și cum va fi meniul

Simona și Toni au optat pentru un meniu de 200 de euro/persoană, o combinație între tradițional și modern, iar antrenul va fi întreținut de doi dintre cei mai buni artiști ai României, Smiley și Loredana, alături de o trupă machedonească.

„După miezul nopții, să încalțe un toc mai comod, de șapte – opt centimetri”

Într-un interviu pentru Ego, cunoscutul designer i-a dat și un sfat Simonei privind încălțămintea care ar trebui purtată la nuntă și cât de înalte să fie tocurile. „Am văzut că Simona Halep are foarte mult bun gust, alege mereu ținute care o reprezintă. E mică de statură, dar are o siluetă foarte bine proporționată.

Soțul ei este foarte înalt, așa că poate purta ce toc dorește, cât de înalt vrea, este loc. Dacă va avea o rochie de mireasă cu mâneci lungi, va trebui să poarte pantofi, dacă are o rochie fără mâneci ideal ar fi o pereche de sandale. În privința înălțimii tocurilor, am văzut că e curajoasă, poartă, în general, cu multă vervă și tocuri înalte. Însă, la nuntă va trebui să și danseze, iar dansul machedonesc ține foarte mult.

Ar putea purta pantofi cu toc de nouă centimetri și un pic mai gros, căci trebuie să se simtă confortabil și să ducă o nuntă întreagă, toată noaptea. Sau, dacă are două ținute de petrecere, ar putea alege un toc foarte înalt, de peste zece centimetri, iar mai apoi, după miezul nopții, să încalțe un toc mai comod, de șapte – opt centimetri”, a spus Albu.