Cât a întârziat Pavel Bartoș la nunta sa. Mărturisiri din căsnicie

Cât a întârziat Pavel Bartoș la nunta sa. Mărturisiri din căsnicie
Sunt de 18 ani împreună și, se pare, faptul că au apărut în vlogul prietenului lor cel mai bun le-a deschis apetitul pentru apariții în presă. Detalii neștiute despre căsnicia actorilor Pavel și Anca Bartoș ies la iveală.

S-a căsătorit în urmă cu 18 ani cu Anca, mama celor trei fete ale sale, dar habar nu aveți cât a întârziat Pavel Bartoș la nunta sa. Chiar a întârziat. Iar mireasa, și invitații, cu toții l-au așteptat.

Cununie cu năbădăi a fost pentru Pavel Bartoș. Cum a întârziat la propria căsătorie, nu a mai apucat să își ducă mașina în parcare. Iar în fața primăriei Timișoara nu erau locuri de lăsat mașina. Prin urmare junele mire a luat o decizie la impuls. A lăsat mașina în fața primăriei.

Anca s-a cerut curtată un an. Și a impus teste

Simpaticul prezentator de la Românii au talent a povestit, pentru Viva!,  cum a cunoscut-o pe soția sa, cum a cerut-o în căsătorie și ce s-a întâmplat la nuntă. A avut de trecut „mai multe teste” pentru a deveni  soțul Ancăi.

„M-a fiert cam un an de zile până am cucerit și am găsit drumul spre cetățile ei. Dar asta m-a făcut să scot tot ce am mai bun în mine. M-a făcut să fiu eu însumi în a o cuceri, să fiu romantic (am descoperit că pot fi un romantic extraordinar), m-a făcut să las garda jos și să fiu foarte sensibil, și mi-a făcut bine acest lucru, pentru că m-a descoperit și am descoperit-o exact așa cum suntem”, a povestit celebrul actor pentru sursa citată.

Cât a întârziat Pavel Bartoș la nunta sa

Pavel Bartoș a fost spontan când și-a cerut iubita în căsătorie. Și, la fel de spontan a fost când a dat fuga să se înspre. „Toți invitații, inclusiv mireasa, au așteptat. În octombrie 2003 a fost cununia civilă și a avut loc la Timișoara. Tot așa a fost, de pe o zi pe alta. Cea mai mare grijă a mea la cununia civilă era să nu-mi blocheze cineva mașina, pentru că nu era loc de parcare în fața Primăriei, iar eu întârziasem puțin.

Știu că am scris pe un bilețel: „Vă rog nu mă blocați, azi mă însor. Și când am ieșit din primărie, singura mașină care nu era blocată era a mea”,  a mărturisit Bartoș. Și asta nu l-a lecuit. peste câteva luni, când a avut loc nunta propriu-zisă, a întârziat din nou. și mai mult de data aceasta. O oră!

„Nunta am făcut-o în primăvara următoare. Bineînțeles că și la nuntă am întârziat o oră la biserică. Preotul credea că nu mai are loc nunta, așa că m-a sunat și i-am zis că ajung imediat. Trebuia să car apa minerală și băutura, pentru ca nunta să iasă mai ieftină. Așa că am întârziat o oră! Toți invitații, inclusiv mireasa, au așteptat. Am trecut prin fața bisericii, le-am zis că sunt OK și am fugit să fac un duș. Totul s-a încheiat cu una dintre cele mai tari petreceri”.

Sursa foto: YouTube

Privește imaginile și află ce fel de personalitate ai! Un mic test psihologic

Recomandarile noastre