Robert Downey Jr. e în doliu. Chiar el a anunțat vestea tragică

Robert Downey Jr. e în doliu. Chiar el a anunțat vestea tragică
Robert Downey Jr. este în doliu. Chiar actorul a dat vestea tristă pe Instagram.

Când ne gândim la Universul cinematografic Marvel, avem tendința să ne îndreptăm spre eroii din fața camerei, cum ar fi Căpitanul America al lui Chris Evans, Spider-Man-ul lui Tom Holland sau Hulk-ul lui Mark Ruffalo. Există însă sute de oameni în culise care au ajutat la realizarea magiei de-a lungul anilor, inclusiv asistentul personal al lui Robert Downey Jr, Jimmy Rich. După ce Rich a fost mâna dreaptă a RDJ timp de aproape 20 de ani, el a murit tragic, iar actorul din Iron Man a împărtășit detaliile.

Robert Downey Jr. e în doliu: „A fost ca un frate” 

Downey a povestit pe Instagram că Rich a murit în urma unui tragic accident de mașină. „Aceasta nu este o veste. Aceasta este o tragedie teribilă și șocantă. Jimmy Rich a avut un accident de mașină fatal ieri la ora 20:00. El a fost un frate, mâna mea dreaptă, un unchi pentru copiii noștri și iubit de toți cei care au experimentat caracterul și inteligența sa unică. 

Gândurile noastre se îndreaptă către rudele sale, prietenii, colegii de muncă și toți fanii care l-au cunoscut ca fiind un om care a sprijinit fiecare pas al recuperării, vieții și carierei mele .. Din nou, condoleanțele mele față de frumoasa lui familie, iar moștenirea speranței și răscumpărării vieții sale va continua să îl reprezinte. Pacea fie cu tine”, a scris actorul, alături de o poză cu regretatul său prieten. 

Rich a intrat în viața actorului într-un moment esențial, având în vedere că atunci când au început să lucreze împreună, actorul se afla în toiul unei reveniri, după câțiva ani de recuperare de la dependența sa de droguri și alcool. Așa cum a scris în postare, Jimmy Rich a ajutat și „susținut fiecare pas” al „recuperării, vieții și carierei” actorului.

Foto: Instagram

S-a întâmplat ceva cu Bodi. E liber și fără anturaj feminin

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre