S-a întâmplat ceva cu Bodi. E liber și fără anturaj feminin

S-a întâmplat ceva cu Bodi. E liber și fără anturaj feminin
Acum că e liber să iasă din casă și să facă excursii, ne-am aștepta să roiască domnișoarele în jurul lui.  Sau el în jurul lor. Dacă nu cele „oficiale” măcar unele de anturaj, în vreun Club. Iată cine sunt cele mai importante persoane din viața lui Alex Bodi

Dar s-a întâmplat ceva cu Bodi. E liber și cam atât. Să ne amintim puțin că Bodi a intrat în lumina reflectoarelor prin prisma relației cu Bianca Drăgușanu. Erau mai mereu prezenți în cluburi de fițe, pe plajă, la vreo terasă. Sau la vreun restaurant. În țară  sau în străinătate. Căci aveau deja  locuri preferate în Istanbul sau Dubai.

După despărțirea (a doua) de ea, definitivă, Bodi a primit o lovitură din partea destinului. A ajuns inculpat într-un dosar de proxenetism. A făcut arest la poliție. Apoi a făcut arest la domiciliu. Cu lunile. Dar și-a făcut și o iubită. Aceasta i-a devenit, rapid, logodnică. Daria Radionova a stat cu el până prin martie, apoi și-a luat tălpășița.

Mai în glumă, mai în serios, declarațiile de iubire plenară și gândurile de însurătoare au dispărut. Ba s-au și „înțepat” cei doi, verbal, pe la niște emisiuni. Ultima dispută e legată de inelul de logodnă primit de rusoaica stabilită la Londra. Pe care omul de afaceri îl vrea înapoi. Pe motiv că ea tot nu îl poartă. Și că a costat cam 10.000 de euro.

S-a întâmplat ceva cu Bodi

Cum spuneam,  pare că s-a întâmplat ceva cu Bodi. Imediat ce a aflat că nu mai e în arest la domiciliu, în loc să se înconjoare cu fete a mers la un restaurant să bea cafea și să fumeze shisha cu doi camarazi. După mai multe luni de arest la domiciliu și aproximativ o lună de arest preventiv, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a profitat de eliberare și și-a petrecut după-amiaza la un restaurant de fițe din Capitală alături de cele mai importante persoane din viața lui.

Primele imagini cu Alex Bodi după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu le-a distribuit chiar el și prietenarii lui pe rețelele sociale.

Judecând după zâmbetele lor, revederea a fost una emoționantă și de bun augur. Unul din companioni a fost Didi Campian care se recomandă „dependent de fitness, victimă a modei și călător în jurul lumii”. Celălalt a fost boss-ul de la Bamboo, Oxya, Koya. „Un prieten adevărat e cel care-ți dă sfaturi dure în timpurile frumoase, dar e alături de tine și în situațiile mai puțin bune!!!”, a scris Alex Bodi despre Joshua Castellano. De altfel, întâlnirile, pe rând, dintre Bodi și tovarășii lui a avut loc într-un restaurant care-i aparține tot acestuia, I Cucina.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Smiley a luat o decizie radicală după Paști. E treabă serioasă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre