Chelnărița de la Piccolo Mondo era nepoata lui Alain Delon

Chelnărița de la Piccolo Mondo era nepoata lui Alain Delon
Dacă Alain Delon ar fi fost femeie, ar fi arătat exact ca nepoata sa, actrița Alyson Le Borges. Semănă extrem de bine. Tânăra seamănă bine și cu tatăl ei, Anthony. Gene ereditare de necontestat.

Încă de când era chelnăriță la Piccolo Mondo, un restaurant italian din Neuilly, frecventat de fiii președintelui Nicolas Sarkozy, Alyson s-a remarcat prin asemănarea cu bunicul ei, celebrul actor. Nimeni, însă, nu știa cine este tânăra studentă care muncea acolo ca să se întrețină.

Hotărâtă să-și croiască propriul drum în viață, Alyson a ales să urmeze actoria, dar nu a vrut să profite de celebrul nume de familie și l-a ales, în schimb, pe cel al mamei sale.

Asemănarea dintre Alyson și Alain Delon este evidentă. Așa cum e și cea dintre ea și tatăl ei, Anthony Delon

Alyson Le Borges este fiica lui Anthony Delon, primul copil al actorului din relația cu dansatoarea celebrului cabaret Crazy Horse din Paris, Marie-Hélène Le Borges. Alyson a fost crescută de mama sa în orășelul Neuilly sur Seine. Abia când a împlinit 11 ani, aceasta a avut ocazia să-și cunoască bunicul, pe Alain Delon. Se știe că în anii aceea, între Alain și fiul său cel mare, Anthony relațiile erau reci, cu vizite inexistente. Tatăl nu era de acord cu modul de viață al rebelului fiu.

Alyson a fost îndrăgită, imediat ce a cunoscut-o, de bunicul Alain Delon și așa a rămas până azi.

Carieră actoricească de la 14 ani

La vârsta de 14 ani, regizoarea Nadine Trintignant a distribuit-o pe Alyson în primul său rol, în filmul „L’île bleue”. Adolescenta a continuat să meargă la audiții și a mai apărut într-un scurt metraj, dar și în pelicula „La luer de l’espoir”, a lui James Ewing.

Apoi, Alyson a devenit studentă la o prestigioasă școală de teatru din Paris. Ca să se întrețină, lucra 11 ore pe zi, fiind chelneriță la restaurantul italian Piccolo Mondo, foarte cunoscut în Neuilly.

Anul 2009 i-a adus notorietate. Alyson Le Borges a pozat pentru publicația Vanity Fair Italia. De atunci, și-a continuat activitatea de model, apărând în reviste ori ca imagine a diferite branduri.

Saga familiei Delon

Alain Delon a fost considerat cel mai frumos actor francez al anilor 60-70, un Donjuan care a frânt multe inimi. Copiii lui Alain Delon, patru la număr – o fată și trei băieți – împart același tată, nu însă și aceeași mamă.

Actorul, astăzi în vârstă de 82 de ani, a fost considerat mult timp prototipul bărbatului ideal. Prin viața lui au trecut nume celebre precum Romy Schneider, Mireille Darc sau Dalida. Totuși, singura femeie din viața actorului care a devenit doamna Delon a fost Nathalie Barthélémy.

Mariajul cu Nathalie a durat din 1964 până în 1969. În 1964, apare și primul copil al cuplului Alain și Nathalie, Anthony Delon.

În 1962, actrița germană Christa Päffgen (Nico) i l-a dăruit pe Christian Aaron Boulogne. Marele actor a refuzat să-l recunoască pe acesta ca fiu.

În 1990, manechinul de origine olandeză Rosalie van Breemen îi dăruiește prima și unica fiică, pe Anouchka. Patru ani mai târziu, Rosalie îl naște pe Alain-Fabien Delon, cel mai rebel dintre copiii actorului.

Copiii lui Alain Delon i-au dăruit 5 nepoți

La rândul lor, doi dintre copiii starului francez i-au dăruit acestuia nepoți. Anthony, astăzi în vârstă de 53 de ani, are trei fete – Alyson, Lou și Liv. Christian Aaron, fiul nerecunoscut, are și el o fată și un băiat – Blanche și Charles.

Toți copiii și nepoții adulți ai lui Alain Delon sunt actori. Actorul de 84 de ani pare cel mai fericit și mai apropiat de fiica sa Anouchka (foto, 30 de ani) și de nepoata sa Alyson (35 de ani). Cel puțin așa o arată fotografiile în care apare alături de ele la diferite festivaluri de film sau evenimente artistice. După cum ați sesizat, nepoata e mai mare decât mătușa, unica fiică a lui Alain Delon.

Știința explică de ce femeile sunt adesea atrase de băieții răi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre