S-a aflat ce motiv a avut actrița care interpretează Captain Marvel să refuze inițial rolul

S-a aflat ce motiv a avut actrița care interpretează Captain Marvel să refuze inițial rolul
Brie Larson a cucerit inimile publicului și a cules multe laude pentru performanța ei din filmul cu super-eroi „Captain Marvel”.

Dar la început, actrița în vârstă de 30 de ani nu credea că este potrivită pentru rolul lui Carol Danvers, personaj cunoscut sub numele de Captain Marvel.

A refuzat oferta Marvel din cauza anxietății

Într-un nou videoclip postat pe YouTube, actrița a descris procesul de audiție prin care a trecut și a mărturisit că a refuzat oferta Marvel Studio de mai multe ori.

„Oh, nu pot face asta. Am prea multă anxietate. E prea mult pentru mine. Nu cred că m-aș putea descurca. Sunt prea introvertită. Este un lucru prea mare pentru mine. A fost dincolo de înțelegerea mea”, a spus Brie Larson, cu referire la amploarea și popularitatea filmelor Marvel.

Când s-a apropiat pentru prima dată de personaj, Larson a spus că filma „Kong: Insula craniului” cu Tom Hiddleston și Samuel L. Jackson, dar nu a spus nimănui, nici măcar mamei ei, despre apelul telefonic.

Marvel susține vocile feminine

După ce a terminat de filmat „Kong”, actrița a avut o întâlnire cu echipa Marvel și a recunoscut că a fost „foarte emoționată de ceea ce încercau să realizeze”.

„Am fost foarte surprinsă de felul în care vorbeau despre feminism și de modul în care îl gestionau. Erau ca toate scriitoarele. Director de sex feminin. Vom avea cât mai multe voci feminine în acest sens”, povestește Brie Larson.

După întâlnirea cu toți membrii echipei de creație, Larson a semnat și a fost gata să se apuce de treabă.

„Captain Marvel” a ajuns să încaseze peste un miliard de dolari din întreaga lume în 2019, iar Brie Larson revine la interpretarea personajului din continuarea prevăzută pentru lansarea din 2022.

Julia Roberts a fugit în trecut, mai ceva ca Forrest Gump, chiar de la propria nuntă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp