Julia Roberts a atins, fără îndoială, nivelul cel mai înalt al carierei sale după ce a jucat în filmul iconic de la Hollywood „Runaway Bride”.

Cu opt ani înainte de succesul filmului, Julia, acum în vârstă de 52 de ani, a fost ea însăși aproape o mireasă fugară atunci când și-a anulat nunta cu actorul Keifer Sutherland în ultimul moment.

În anul 1991, cu doar două zile înainte de a merge la altar, actrița și-a anulat brusc nunta.

Dragoste la prima vedere, dar a fost oare ca o mângâiere?

Scânteia dintre cei doi a s-a aprins în prima zi de filmare a filmului lor Flatliners din 1990. După ce a construit o legătură specială cu actorul, Julia a decis să-și recunoască scurta logodnă cu Dylan McDermott.

În timp ce romantismul lor s-a încins, Kiefer era încă căsătorit cu prima sa soție, Camelia Kath. Acesta a divorțat definitiv mai târziu în acel an.

În ianuarie 1990, Julia și Kiefer și-au oficializat relația, după ce au fost surprinși „giugiulindu-se” pe covorul roșu al premiilor de la Globul de Aur.

În timpul discursului de acceptare al premiului pentru cea mai bună actriță în rol secundar din Steel Magnolias, Julia i-a mulțumit „celui mai bun prieten”, pe care l-a numit „frumosul prieten cu ochi albaștri și verzi”. Acesta a fost un semn evident pentru Kiefer, care este cunoscut pentru ochii de culori diferite.

Scânteia repede aprinsă, la fel de repede stinsă

Întrucât romantismul lor aparent perfect a evoluat rapid în următoarele câteva luni, cei doi s-au confruntat cu un obstacol masiv atunci când Kiefer a fost acuzat că a înșelat-o pe Julia.

Kiefer, care deține o istorie bine documentată a abuzului de alcool, s-a mutat din casa Juliei pentru o scurtă perioadă de timp, fiind pus în adevărata lumină a relației lor.

Vedeta s-a cazat într-un hotel. A plecat din locuința iubitei sale și s-a mutat la hotel unde se zvonea că a primit compania unei dansatoare în vârstă de 24 de ani pe nume Amanda Rice, care la acea vreme lucra sub numele de cod Raven.

Amanta a profitat de situație și a vândut povestea presei

După ce a susținut că a întreținut relații intime cu actorul, Amanda și-a vândut povestea către mai multe ziare și a susținut că Kiefer i-a spus că succesul senzațional al Juliei din Pretty Woman a transformat-o într-o „prințesă de gheață nesigură”.

În ciuda afirmațiilor dăunătoare, doar câteva săptămâni mai târziu, Julia Roberts a fost văzută cu un inel de logodnă cu diamant uriaș pe deget. Apoi a venit ziua cea mare sau mai bine zis ziua cea mare care nu s-a întâmplat niciodată.

Cu câteva săptămâni înainte ca Julia și Kiefer să meargă la altar pentru a deveni soț și soție, vedeta din Pretty Woman a găzduit o petrecere de fastuoasă cu vedete de top, dar au apărut suspiciuni atunci când viitorul ei soț și-a anulat petrecerea burlacilor. 

În ziua în care urma să aibă loc nunta lor uimitoare, Kiefer s-a mutat din casa Juliei în propriul său apartament.

Mireasa s-a supărat și a fugit cu cel mai bun prieten în vacanță

Actorul nu a aflat de la logodnica sa că nunta lor a fost anulată, ci de la un prieten comun care i-a dat vestea sfâșietoare.

Lovitura a fost amplificată atunci când Kiefer a aflat că fosta sa iubită și-a petrecut ziua nunții, bucurându-se de o întâlnire cu cel mai bun prieten al său, Jason Patric.

În loc să plece în luna de miere cu Kiefer, Julia și Jason au plecat în Irlanda, unde „făceau practic dragoste” în avion, potrivit martorilor oculari care au relatat povestea presei, la acea vreme.

Surpriză de proporții pentru fanii „Nașul”. Noua ediție „The Godfather Part III”, completată cu final diferit

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp