Cântăreața country a anunțat că lansează al nouălea album de studio, care este al doilea în ultimele șase luni. În 2020, valoarea netă a lui Taylor a fost raportată la suma de 400 de milioane de dolari, puțin sub 358 de milioane de lire sterline. Averea artistei a fost obținută datorită albumelor sale bestseller și a turneelor ​​din întreaga lume.

Taylor Swift are, de asemenea, mai multe oferte de sponsorizare cu mărci cunoscute, printre care Elizabeth Arden, Target, Diet Coke, Keds și Apple, care o ajută să-și înmulțească veniturile. Cântăreața lucrează de la vârsta de 16 ani, de când a lansat primul ei album.

Pe lângă cariera sa muzicală, Taylor Swift a apărut ca actriță în comedia romantică Valentine’s Day (din anul 2010) și în filmul de animație The Lorax (din anul 2012).

Taylor Swift deține un portofoliu imobiliar impresionant

Cu toate câștigurile sale, a adunat un portofoliu imobiliar despre care se spune că valorează în jur de 84 de milioane de lire sterline. Taylor a cumpăratt două proprietăți în Nashville, apoi a cumpărat un penthouse în cartierul Tribeca din New York și a ridicat un conac în Rhode Island. Alte proprietăți includ o casă cu patru dormitoare din Beverly Hills, completată cu un gard alb de pichet.

Taylor Swift, în vârstă de 30 de ani, s-a născut în Pennsylvania pe 13 decembrie 1989. S-a mutat la Nashville, Tennessee, împreună cu familia ei când avea 14 ani pentru a urma o carieră în muzica country. Primul ei album, Taylor Swift, a fost lansat în 2006, dar a intrat în centrul atenției publicului în anul 2009 la MTV Video Music Awards.

Taylor a câștigat premiul pentru cel mai bun videoclip feminin, pentru piesa ei country You Belong With Me. La momentul respectiv, Kanye West a fugit pe scenă spunând că „Beyoncé a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile” și că Taylor Swift nu își merită premiul.

Cum arată fiica „Blondei de la Drept”. E identică cu mama ei celebră

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp