Câte milioane cheltuie Kim Kardashian pe cadourile de Crăciun? Ce i-a luat lui Kanye și copiilor?

Câte milioane cheltuie Kim Kardashian pe cadourile de Crăciun? Ce i-a luat lui Kanye și copiilor?
Se pare că, Kim Kardashian are de gând să spulbere o parte imensă din averea sa de milioane de dolari pentru cei patru copii și soțul ei, Kanye West, de acest Crăciun.

Vedeta și femeia de afaceri este hotărâtă să facă sărbătorile din anul acestea memorabile, iar o sursă apropiată de familia Kardashian susține că, Kim intenționează să cheltuie o sumă extrem de mare pentru cei dragi.

Ce cadouri va cumpăra Kim Kardashian pentru copii

În ciuda consecințelor dure ale pandemiei de coronavirus, cu multe persoane care își pierd locul de muncă și veniturile, Kim și Kanye vor continua să-și etaleze banii și intenționează să cumpere produse de top pentru copiii lor.

North, Saint, Chicago și Psalm se pot aștepta să se trezească în dimineața de Crăciun cu bijuterii extravagante, mașini electrice și alte minunății, deoarece părinții lor sunt pregătiți să îi surprindă.

„Anul acesta vor umple ciorapii copiilor cu bijuterii și obiecte în valoare de sute de mii de dolari. Vor primi ponei și mașini electrice, ceasuri făcute la comandă și cele mai noi jucării indispensabile”, a mărturisit o prietenă de familie. 

Kanye West vrea să cumpere o insulă privată

Pe lângă asta, norocosul soț al lui Kim se gândește să îi ia vedeta propria ei insulă privată, pe post de cadou de Crăciun.

„Kanye caută să îi cumpere lui Kim propria insulă privată și are un șir de proprietăți și alte surprize, plus că plătesc cea mai mare parte a petrecerii de Crăciun a familiei Kardashian. Fiecare le-a spus asistenților lor personali să facă asta prioritatea lor principală”, a mai dezvăluit sursa.

Kim și Kanye speră, de asemenea, să cumpere pentru restul familiei „mașini de lux și vacanțe de lux”. În octombrie, Kim a decis să-și zboare „cel mai apropiat cerc de prieteni” pe o insulă retrasă pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare.

Se pare însă că, criticile au îndemnat-o pe Kim să continue să spargă bani, deoarece va da personalului său un „cec bonus suplimentar, bunătăți în valoare de 10.000 de dolari (7.500 GBP), bonuri Botox, șampanie și caviar”.

Sursa a adăugat că, cuplul este conștient că oamenii cred că sunt dezgustători, dar în apărarea lor „cred că fac o mulțime de muncă pentru cauze bune tot timpul anului” și vor să își cheltuiască banii de sărbători.

Imagini inedite cu Cindy Crawford la 54 de ani, alături de familie. Fiica i-a moștenit frumusețea