Cât de mult a slăbit James Corden în doar 5 săptămâni

Cât de mult a slăbit James Corden în doar 5 săptămâni
James Corden le-a spus fanilor că a slăbit mult în ultimele cinci săptămâni și are de gând să mai slăbească. Vrea să adopte un stil de viață sănătos.

Cât de mult a slăbit James Corden în doar 5 săptămâni. Comediantul a făcut dezvăluirea în timpul unei discuții cu Oprah. În cadrul “Viața ta în centrul atenției: fii iubirea de care ai nevoie”, eveniment virtual live pe o pagină de Facebook.

Cât a slăbit James Corden

După ce a făcut atât de multe progrese, James Corden a promis că va fi „atât de bine lucrat … ca The Rock” anul viitor. Momentan, prezentatorul TV a dat jos doar șase kilograme.

„Am făcut niște exerciții, pe care le urăsc. Soția mea planifică un mic circuit pentru noi după asta, așa că o facem împreună. Facem exerciții cu aceste greutăți și alergări și mă vait constant despre asta. Peste un an vom fi toți atât de musculoși. Va fi o nebunie. Voi fi ca The Rock”, a spus James Corden.

Planul de dietă a lui James Corden

Cât de mult a slăbit James Corden . Noul său plan de dietă myWW+ include un accent pe mâncarea sănătoasă, activitate, mentalitate și somn. Anterior, comediantul a pierdut aproximativ 36 de kilograme și și-a schimbat viața. În ianuarie, James le-a promis fanilor să slăbească cu dieta sa și s-a înscris la Weight Watchers.

„Vreau să schimb modul în care trăiesc. Vreau să fiu mai bun pentru copiii mei și pentru familia mea. Nu vreau să mă trezesc obosit sau să mă simt jenat când îl urmăresc pe fiul meu la fotbal și eu rămân fără respirație după trei minute. Greutatea nu este problema, ci sănătatea. Voi lucra pentru a mă face sănătos anul acesta. Dacă 2020 ne-a învățat ceva, a fost că a avea grijă de tine trebuie să fie o prioritate. Am sunat la Weight Watchers, deoarece cred că au instrumentele necesare pentru a mă ajuta să fac această schimbare”, a povestit James Corden.

Alternative pentru cafea. Sunt mai sănătoase și au același efect