Cât de mult a slăbit Pepe după divorț. Are planuri serioase

Cât de mult a slăbit Pepe după divorț. Are planuri serioase
După ce s-a separat de Raluca, Pepe  a devenit mai activ ca niciodată. Face interviuri online, are invitați care dau concerte pe canalul lui YouTube, el însuși cântă cu invitații lui alături. Dar așa cum Rețete și vedete a scris, Pepe s-a apucat serios de sport. Trage din greu la fiare, căci are planuri serioase.

În sfârșit s-a aflat cât de mult a slăbit Pepe după divorț. El merge constant la sala de forță a verișorului său, care îl supune la antrenamente complexe. Toate au un scop anume: să îi definească mușchii și să îi dea rezistență. Până acum Pepe nu era așa interesat de trasul de fiare. Dar toate acestea s-au schimbat odată cu noile provocări din viața artistului. Pe lângă toate cele menționate, așa cum știți, el a acceptat provocarea de a se alătura artiștilor care participă în show-ul Te cunosc de undeva!.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, care va fi difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu un test de zile mari pentru cei 11 concurenţi care au spus „da” în acest sezon provocărilor Ruletei. Tema celei de-a treia gale a transforming show-ului, cardio, le-a dat foarte mari bătăi de cap, aceştia fiind nevoiţi să se „distreze” pe ritmuri accelerate. Pepe este unul dintre cei „norocoşi”, care va trebui să se transforme în Mc Hammer.

Cât de mult a slăbit Pepe după divorț

„La Pepe e cu adevărat cardio ce are făcut, pentru că referinţa lui este un clip în care Mc Hammer face playback şi se concentrează doar pe dans. El trebuie să şi cânte foarte mult, să şi danseze foarte mult. Iar mişcările lui Mc Hammer sunt cumplit de grele!”, a mărturisit Cristi Iacob, în vreme ce Ozana s-a văzut şi ea nevoită să recunoască: „Vai de capul nostru, la această gală! Are mult de muncă, e foarte greu!”.

Determinat şi foarte muncitor, Pepe a primit provocarea cu zâmbetul pe buze şi s-a apucat imediat de treabă: „Are foarte multe cuvinte şi o frazare destul de ciudată! Chiar dacă era în limba română, mi-ar fi fost foarte greu, în engleză nu mai zic!”, pentru ca mai apoi să completeze: „Personajul ăsta e chiar dificil! Am slăbit 2 kilograme repetând pentru Mc Hammer!”.

Mc Hammer, Lmfao&GoonRock Salt-N-Pepa sau Freddie Mercury sunt doar câteva dintre transformările care vor încinge atmosfera în platoul emisiunii, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Invitatul special al galei cardio va fi nimeni altul decât Dorian Popa, alături de care, imediat după difuzarea galei pe tv, telespectatorii vor putea urmări cele mai tari momente din culise la Te cunosc de undeva! After Party, pe Antena 1 şi  www.a1.ro.

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Scandal monstru între maneliști. Cum se bagă Tzancă Uraganu în căsnicia Narcisei