Cât l-a costat pe iubitul Rihannei să scape din arest pentru că a tras cu pistolul într-un bărbat

Cât l-a costat pe iubitul Rihannei să scape din arest pentru că a tras cu pistolul într-un bărbat
A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat miercuri pe aerportul LAX din Los Angeles. Rapperul, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut după ce a aterizat cu avionul din Barbados, unde a fost plecat alături de cântăreață, în vizită la familia ei.

Relația rapperului cu Rihanna, cunoscută pentru hituri ca „Diamonds” și „Umbrella” dar și antreprenoare în modă și cosmetice, a fost confirmată anul trecut, după ani de zvonuri persistente. Astfel de zvonuri au apărut și cu puține zile în urmă, când s-a spus că artista s-a despărțit de tatăl viitorului ei copil.

Cât l-a costat pe iubitul Rihannei să scape din arest pentru că a tras cu pistolul într-un bărbat

Rapperul american A$AP Rocky,iubitul Rihannei, a fost arestat miercuri, pe aeroportul din Los Angeles, fiind suspectat de implicare într-un atac armat care a avut loc în noiembrie anul trecut, potrivit autorităților locale. Potrivit site-ului de știri TMZ, rapperul a fost încătușat după ce a coborât dintr-un avion privat cu care a venit din Barbados, de unde este originară iubita lui, cântăreața Rihanna, cu care așteaptă un copil.

Pe numele real Rakim Mayers, muzicianul a fost arestat de poliția din Los Angeles fiind acuzat că a participat la o „dispută între două cunoștințe”, care a avut loc pe 6 noiembrie 2021, în Hollywood. Rapperul ar fi tras atunci cu o armă asupra victimei.

Numele victimei atacului din noiembrie nu a fost făcut public de poliție, dar se știe că a suferit răni ușoare. Suspectul, care a părăsit locul incidentului cu alți doi bărbați, a fost identificat ulterior drept Rakim Mayers. Avocatul acestuia nu a răspuns deocamdată solicitărilor presei de a comenta informațiile.

Rapperul a fost eliberat în aceeași zi, după ce a plătit o cauțiune de 550.000 de dolari.

A mai fost condamnat la închisoare

Nu este pentru prima dată când partenerul Rihannei are probleme cu legea. Rapperul a fost acuzat în 2019 de atac asupra unei persoane, în Suedia. S-a declarat nevinovat și a petrecut mai bine de o lună în arest, până când a fost condamnat la închisoare cu suspendare. De asemenea, A$AP Rocky a trebuit să plătească daune de 1.270 de dolari victimei.

Rihanna și A$AP Rocky urmează să devină părinți pentru prima dată.