Elena Băsescu are trei copii, pe Sofia, de nouă ani și Traian jr., din prima căsătorie, cu Bogdan Ionescu, de șapte ani care merg deja la școală, în clasele primare, și pe Anastasia, mezina familiei, din a doua sa căsnicie, cu Cătălin Gheorghe, zis Tomată, care merge la grădiniță. Fiica fostului președinte plătește sume cu adevărat importante pentru ca ai săi copii să aibă parte de o educație bună, ea și-a înscris odraslele la școala privată celebră din Capitală, acolo unde învață, de altfel, copiii mai multor vedete.
„Mamă mândră! Prima zi de școală”, a scris fiica lui Băsescu pe rețelele de socializare. Ea și-a filmat copiii dar a și postat imagini cu ei în prima zi de școală.
Alegând o școală privată pentru copiii ei, Elena Băsescu trebuie să plătească. Texa anuală este 10.440 de euro, care poate fi achitată și lunar, în tranșe de 870 de euro, așa cum arată site-ul școlii. Ea mai plătește150 de euro drept taxă de testare în vederea admiterii și o taxă de înscriere de 650 de euro. Toate acestea sunt valabile în cazul unui singur copil.
Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor
„Taxa anuală de școlarizare este în valoare de 870 de euro (plătibili lunar) sau de 10.440 de euro (plătibili anual). Costul include două mese principale (mic dejun și prânz) și două gustări, toate activitățile extracurriculare (cluburi), pregătire remedială și pentru performanță”, se arată pe site-ul școlii private.
Pentru grădiniță, acolo unde se află Anastasia, taxele nu sunt cu mult mai ieftine. Elena Băsescu plătește peste 8.000 de euro pe an și o taxă de înscriere de 650 de euro. „Taxa de înscriere este de 650 de euro. Taxa anuală de școlarizare este de 705 de euro (pe lună) sau de 8.460 de euro (pe an). Aceasta acoperă două mese principale (mic dejun și prânz), două gustări, toate activitățile din program și activitățile extrașcolare”, se mai arată pe site-ul școlii.
Sursa foto / video: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook