Cătălin Botezatu a intrat în gura Iuliei Albu. Vedeta a vorbit despre iubirile lui Bote

Cătălin Botezatu a intrat în gura Iuliei Albu. Vedeta a vorbit despre iubirile lui Bote
Reacţia designerului Iulia Albu i-a lăsat fără cuvinte pe toți. Aceasta a avut o replică mai mult decât acidă la adresa lui Cătălin Botezatu.

De ce se înțeapă Cătălin Botezatu și Iulia Albu? Replica brunetei a depășit orice limită.

Cătălin Botezatu a intrat în gura Iuliei Albu. Vedeta a vorbit despre iubirile lui Bote

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu și-a dat arama pe față și, în stilu-i caracteristic, a avut o reacție cu adevărat incredibilă vizavi de colegul său de breaslă, Cătălin Botezatu. Sursele spun că cei doi nu mai sunt în relații bune din perioada în care ea s-a căsătorit cu Mihai Albu. În acel moment, Mihai ar fi vrut ca rochia de mireasă să fie realizată de Botezatu, însă Iulia a apelat la creația unui bun prieten, Răzvan Ciobanu.

„Ea a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu”

Vorbele de duh ale Iuliei au venit exact în momentul în care Măruță purta o conversație telefonică cu Botezatu. “Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește.

 

Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil”, a replicat acesta. La auzul acestor cuvinte, Iulia a luat foc: „Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”.

Botezatu a clarificat totul

Șocat de ceea ce a putut să audă din gura Iuliei, Botezatu a încercat să explice toată situația. „Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva. Că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât.

Ești o femeie deșteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a spus Cătălin Botezatu. Ce-i drept, nici lui Măruță nu i-au căzut bine vorbele Iuliei Albu, iar reacția lui a fost pe măsură.  „Ești nebună la cap? El a zis că e iubit și de bărbați și de femei”.

Iulia s-a lepădat de ProTV

Recent, Iulia Albu a rupt și contractul cu ProTV și nu va mai fi văzută în emisiunea lui Cătălin Măruță. Sursele spun că stilista și criticul de modă ar fi semnat în secret un super contract cu șefii de la Antenă. O înțelegere care se aude prin târg că ar fi extrem de avantajoasă pentru ambele părți.

“A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc PRO TV și întregii echipe «La Măruţă» pentru patru ani frumoşi. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV. Vă mulţumesc vouă, celor ce mă urmăriţi, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”, a declarat Iulia Albu pe Facebook.

Sursă foto: Instagram