Cătălin Cazacu n-o poate scoate pe Ramona Olaru din suflet. Sportivul n-a mai rezistat și a spus tot ce are pe suflet

Cătălin Cazacu n-o poate scoate pe Ramona Olaru din suflet. Sportivul n-a mai rezistat și a spus tot ce are pe suflet
Cine-o fi de vină? Cine-o fi greșit în relația dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru? Răspunsul îl cunosc doar ei doar, dar un lucru e clar: sportivul n-a uitat-o.

Cu puțin timp în urmă presa spunea că motociclistul și-ar fi găsit o nouă iubire, dar Cătălin Cazacu dezminte aceste zvonuri.

Mai mult, fostul campion afirmă că e singur și că în acest moment nu se gândește să-și facă nici o relație. El n-a putut însă să nu arunce cu săgeți în fosta iubită, care tocmai le-a arătat tuturor cât de fericită e alături de noul iubit.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, în vremurile bune

„Eu nu am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus”

„Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez. Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața.

De aici până la a ne muta împreună e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus”, a declarat Cătălin Cazacu. E clar pentru toată lumea că iubirea pentru frumoasa prezentatoare de la Neatza cu Răzvan și Dani încă nu s-a stins.

Ramona Olaru

Ramona, vacanță romantică la Budapesta

La polul opus, Ramona Olaru susține că e mai fericită ca niciodată, mai ales după week-end-ul de vis petrecut alături de noul bărbat din viața ei la Budapesta. Blonda a postat și camera de hotel în care a poposit, alături de un buchet imens de trandafiri roșii, dar și restaurantul luxos unde a servit cafeaua de dimineață. „După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare…dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață!”, a scris fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu.

Recomandarile noastre