Cătălin Cazacu s-a așezat în genunchi în fața Ramonei și a început să plângă. „La final mi-a zis: „Mă-ta!”

Cătălin Cazacu s-a așezat în genunchi în fața Ramonei și a început să plângă. „La final mi-a zis: „Mă-ta!”
De o bună bucată de vreme, Ramona Olaru vrea să devină nevastă și să facă un copil. Oare va avea noroc cu Cătălin Cazacu.

După ce a divorțat de primul soț, Ramona Olaru își pierduse încrederea în bărbați. Cazacu i-a demonstrat că mai sunt oameni de onoare.

Cătălin Cazacu s-a așezat în genunchi în fața Ramonei Olaru și a început să plângă. „La final mi-a zis: „Mă-ta!…”

Ramona Olaru a reușit ce n-a putut nici o femeie în ultima perioadă: să-l facă pe Cătălin Cazacu să fie bărbat de casă și să-și dorească cu tot sufletul o familie. Așa că până la cererea în căsătorie n-a mai fost decât un pas. Ramona a povestit recent cum a fost acel moment deosebit, dar amuzant.

„A fost foarte simplu! S-a pus în genunchi și a uitat ce a avut de zis, apoi a început să plângă. Eu i-am spus să zică ceva, ca să înțeleg și eu de ce s-a pus în genunchi. Mi-a spus că dacă vreau să fiu soția lui și i-am zis: „Ok, dar cu mine ce vrei?” (râde), apoi am zis că vreau. La final mi-a zis: „Mă-ta!” (râde). A fost foarte amuzant”, a povestit blonda.

„Nu am pregătit momentul”

Într-o declarație pentru Spynews, Cătălin a mărturisit că de mult se gândea să facă cererea în căsătorie, dar i-a trebuit ceva timp ca să-și facă curaj. „A fost o chestie pe care o gândeam de ceva vreme, nu am programat nimic, în ultima zi înainte să plec am luat inelul, pentru că știam exact cum și-l dorea.

Am avut noroc să găsesc exact ce căutam. Nu am pregătit momentul, ci de când am ajuns am purtat inelul în buzunar și când am simțit momentul m-am pus în genunchi. Ea nu a simțit nimic”, a declarat aceasta. Cum toate lucrurile s-au așezat, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și speră să devină părinți cât mai repede posibil.

„Ne dorim lucrul ăsta cât mai curând și cum am mai spus de fiecare dată, muncim la el. Să sperăm cât mai curând”, a spus Ramona Olaru la Antena Stars.

Sursă foto: instagram