Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au o adevărată menajerie atipică acasă – Exclusiv

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au o adevărată menajerie atipică acasă – Exclusiv
Despre dragostea cu năbădăi dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-a scris mult. Cei doi s-au iubit, s-au certat, s-au împăcat, au luat-o de la capăt cu repetiție.

Acum pare că și-au găsit armonia familială și se distrează de minune. Nu mai sunt ei într-o relație „de-a șoarecele și pisica”, așa cum au titrat, în trecut, ziariștii, ci au șoarecele și pisica în casă. Oricât de incredibil ar părea, animalele de companie ale simpaticului cuplu din showbiz sunt un șoarece, preferatul lui Cătălin Cazacu, și niște pisici, preferatele Ramonei Olaru. Una din pisici e gri și poartă fundiță albastră.

Pisica numărul 2, cadou de împăcare

La începutul anului, Ramona Olaru mărturisea că i s-a îndeplinit un vis și a primit exact ceea ce și-a dorit. Aceasta a primit cadou de la Cătălin Cazacu, pisica pe care și-o dorea foarte mult. Cu această ocazie, zvonurile despre o despărțire între cei doi, care erau vehiculate la momentul respectiv, au fost anulate.

Înainte de poza în care Ramona Olaru și-a anunțat fanii că iubitul ei este cel care i-a luat pisicuța, aceasta a mai postat o fotografie tot pe InstaStory în care se amuză de postările și zvonurile legate de despărțirea ei de Cazacu.

Cătălin Cazacu se joacă cu șoarecele

Dar în casa Ramonei Olaru mai sunt și alte animale. De exemplu, un șoricel, gri, care, după cum se vede, stă în același pat cu Cătălin Cazacu și îi este, acestuia, prieten apropiat și ascultător. De ziua ei, vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat un video în care și-a surprins iubitul în timp ce se relaxează jucându-se cu șoricelul din dotarea familiei.

De altfel, Cătălin Cazacu, așa cum arată pe conturile sale de socializare, întregește „menajeria” familiei și cu un câine. El e stăpânul unui bulldog englez pe care l-a luat de cand era pui și a cărui menire e să îi păzească vila din Timișoara. Sportivul însă e nemulțumit de veleitățile patrupedului. „În principiu, eu îl folosesc ca şi câine de pază, deşi singura lui arma este… să cadă pe tine, asta dacă eşti la mai puţin de doi metri de el, altfel după doi metri oboseşte şi se culcă.

Ieri vine cineva pe la mine, al meu… lat pe undeva. Mă plimb ce mă plimb cu omul prin curte, iar la un moment dat dăm de Bucşă, întins la soara scoţând nişte sunete ciudate ca şi cum s-ar văita…(eu linistit, l-am mai auzit, stiu când face aşa)”, a povestit Cazacu, în trecut.