Cătălin Cazacu, pus la respect de Ramona Olaru. Blonda l-a făcut de râs în direct

Cătălin Cazacu, pus la respect de Ramona Olaru. Blonda l-a făcut de râs în direct
De când e iubita lui Cătălin Cazacu, Ramona Olaru e mult mai sigură pe sine și spune și mai mult lucrurilor pe nume.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc parcă mai mult ca niciodată. Blonda știe cum să întrețină relația.

Cătălin Cazacu, pus la respect de Ramona Olaru. Blonda l-a făcut de râs în direct

Frumoasă, cu un trup de invidiat, dar și inteligentă, Ramona Olaru este o partidă bună pentru mulți bărbați. Dintre toți însă, ea a făcut o alegere: Cătălin Cazacu. Chiar dacă între cei doi nu a fost mereu doar lapte și miere, cei doi se iubesc și vor să facă pasul cel mare. Colega lui Răzvan și Dani nu ratează însă nici o ocazie să-i arate iubitului ei cine e șeful în casă.

Recent, aceasta a dat o replică în direct, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, care le-a stârnit râsul prezentatorilor. „Nu se ocupă doar cu motociclismul, ci și cu papetăria, pentru că îi place să pape tăria”, a precizat asistenta tv în direct.

Ce inel de logodnă vrea Ramona

Pentru că știe ce vrea de la viață, Ramona Olaru și-a ales și inelul de logodnă. Și nu orice inel, ci unul cu rubin și diamante, care costă câteva zeci de mii de euro.

„I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante”, a declarat Ramona Olaru, pentru Antena Stars.

Chiar dacă oficial nu a fost cerută în căsătorie, Ramona a mărturisit că își dorește ca ceremonia să aibă loc la malul mării. Iar Cazacu i-a ținut isonul: „Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine”.

În ce relație e cu mama soacră

Pentru că relația e una serioasă, Cătălin a dus-o pe iubita lui să-i cunoască mama. Ramona a rămas cu o părere foarte bună despre viitoarea soacră, dar spune că nu s-ar muta niciodată la Timișoara. ”Insistă să ne și mutăm acolo și i-am zis: Niciodată în viața asta!

E frumos, dar dacă am venit și m-am stabilit la București, doar nu… (…) I-am zis: Nu vii și cu o idee să mă mut și cu mama ta?! Cum ar fi?!”, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram