Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au contrat în legătură cu locul unde vor petrece sărbătorile. Cine a câștigat

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au contrat în legătură cu locul unde vor petrece sărbătorile. Cine a câștigat
Mai e puțin și vom sărbători una dintre cele mai frumoase sărbători ale creștinătății, Nașterea Domnului. Unde vor pleca Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Scărlătescu și Doina Teodoru n-au așteptat până în ultima clipă să vadă ce vor face de sărbători, preferând să-și facă planul din timp. Dar până să găsească cea mai bună variantă, cei doi s-au au avut câteva discuții în contradictoriu. Treaba a fost simplă de Crăciun, pentru că acesta îl vor petrece alături de familiile lor.

Problema a fost însă cu Revelionul. Asta pentru că Doina își dorea mult să plece într-o țară caldă, iar Cătălin a vrut să meargă în Maramureș. Pentru a împăca și capra și varza, cei doi au decis: Revelionul vor merge în Maramureș, apoi vor pleca într-o vacanță binemeritată într-un loc exotic.

„Iar acum uite că voi merge în mijlocul frigului, va fi foarte interesant pentru mine”

„Revelionul am vrea să-l facem undeva în Maramureș, pentru că am fost vara asta acolo și ne-a plăcut foarte mult. Asta este propunerea lui Cătălin. Eu, de obicei, petrec Revelionul undeva la cald, nu-mi place absolut deloc frigul. Iar acum uite că voi merge în mijlocul frigului, va fi foarte interesant pentru mine, dar am zis „hai să facem și-asta!.

Și după Revelion ne gândeam să mergem undeva în Asia, nu ne-am hotărât încă unde, dar acolo va fi cald, așa că le-mpăcăm pe-amândouă.”, a declarat Doina Teodoru, potrivit Viva.

„De curând am devenit pasionată de pescuit”

Cu ceva timp în urmă, Doina și-a amintit și de prima vacanță pe a petrecut-o alături de iubitul său. Care a fost plină de peripeții. „Într-adevăr, amândoi suntem pasionați de asta. Cred că prima noastră călătorie împreună a fost în Deltă. El tocmai ce-și făcuse barca și era foarte entuziasmat de asta.

Țin minte că ne-am plimbat în Deltă, la un moment dat am rămas fără combustibil și am plutit așa până a venit cineva să ne salveze. Ne place Delta amândurora. Iar eu de curând am devenit pasionată de pescuit și am început să-i pun stăpânire și pe barcă, și pe sculele de pescuit. Mi-am luat și eu permisul de barcă de curând.”, a mai spus Doina Teodoru.

Recomandarile noastre