Cătălin Zmărăndescu, tatuaje noi, inclusiv unul pe față. La mijloc e o domnișoară – Exclusiv

Cătălin Zmărăndescu, tatuaje noi, inclusiv unul pe față. La mijloc e o domnișoară – Exclusiv
Săptămânile trecute Cătălin Zmărăndescu își ascundea tatuajul  de pe pumn cu chipiul fiului său, spre marea supărare a acestuia. Acum, și-a făcut altele., inclusiv pe față., de dragul unei domnișoare.

Zmărăndescu e plin de tatuaje, iar fiecare din ele are propria simbolistică și poveste. Pentru luptele în cușca de MMA și-a tatuat pe pumni chipurile primilor săi copii, când erau mici, și spunea că așa ei îi sunt alături de el în fiece clipă. Între timp primii copii au crescut mari, sunt adulți, iar Cătălin Zmărăndescu a avut șansa să își cunoască jumătatea la Londra. El s-a căsătorit cu noua sa soție și, de ceva timp, s-au mutat în România, la Târgoviște.

Doi copii superbi au venit pe lume între timp, o fetiță și un băiețel. Ambii merg la grădiniță, cel mic  fiind încă în scutece și cu suzeta în gură.

Zmărăndescu e gata de tatuaje noi pentru copiii lui

Pentru puii lui cei mici, Cătălin Zmărăndescu e gata de orice. Acesta postează deseori imagini și clipuri în care ne-o arată pe fiica lui cea mică, frumoasă ca o păpușică, sportivă și foarte ascultătoare. Dincolo de asta, e feblețea sa, nu există să își dorească ceva puștoaica și tată să nu îi facă pe plac. Acum, de dragul fetelor din familia sa , Zmărăndescu și-a aplicat un nou tatuaj, pe piept cu mesajul „amor” (n.r. – dragoste).

Dar de dragul fetiței sale, a fost gata să își schimbe look-ul complet. De două zile, Cătălin Zmărăndescu s-a ales cu un tatuaj pe față. Acesta e făcut pe unul din pomeți, și are culoarea roșie, fiind vorba de un nume. Dacă credeați că le-ați văzut pe toate, aflați că după ce s-a zbătut în Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu nu mai e speriat de nimic.

Aflat la Neversea și pe litoral zilele acestea, alături de familie, el a arătat că e cel mai curajos bărbat. Unul capabil să își tatueze numele „Barbie” pe obraz, de dragul fiicei sale. Cătălin Zmărăndescu a și arătat lumii că își poartă cu mândrie tatuajul dedicat păpușii Barbie, preferata fiicei sale.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre