Scandal uriaș. Zmărăndescu și-a șters tatuajul cu propriul copil. Fiul luptătorului reacționează dur

Scandal uriaș. Zmărăndescu și-a șters tatuajul cu propriul copil. Fiul luptătorului reacționează dur
Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a reacționat, în termeni foarte duri, pe rețelele de socializare, după ce a aflat, tot de pe internet, că tatăl său a decis să își șteargă tatuajul cu chipul lui, pe care îl avea desenat pe unul din pumni.

Zilele trecute, așa cum Rețete și vedete a dezvăluit în exclusivitate, Cătălin Zmărăndescu a apelat la un artist tatuator pentru a-i elimina chipul fiului său de unul din pumni. El și-a tatuat primi doi copii, pe fiul Mihai și pe fiica Alexandra, pe câte un pumn, în urmă cu 11 ani. În fotografie se vede pumnul cu chipul lui  Mihai tatuat. Acum tatăl a decis să renunțe.

„Acum o să fim, în ring sau în cuşcă, trei contra unu. Îi iau cu mine pe copii la sală, în timpul antrenamentelor, pentru că îmi dau puterea să mă pregătesc mai bine. Îmi amintesc de ce fac atâtea sacrificii”, a spus luptătorul, în 2011. Între timp a mai devenit tată de două ori, având o fetiță de vârsta grădiniței și un băiețel care este încă prieten cu suzeta.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui cel mare

Cu mesajul că „e timpul să lăsăm trecutul în urmă”, Cătălin Zmărăndescu a apelat la un tatuator pentru a face un cover peste chipul primului său fiu, Mihai, care este și el luptător MMA.

Tânărul sportiv a luat foc după ce a văzut postarea tatălui său și a reacționat tot prin intermediul rețelelor de socializare. Mihai Zmărăndescu a postat un TikTok în care îl face direct „nesimțit” pe tatăl său și îi reproșează faptul că „pe copii nu îi poți lăsa în urmă”. În plus, fiul lui Cătălin Zmărăndescu îi bate obrazul tatălui său arătându-i că el, abia trecut de 20 de ani, e mult mai matur în gândire.

@zmaramma Credeam ca ai mai multa minte #foryou ♬ sunet original – Zmaramma

Pe braț, juniorul îl are tatuat pe tatăl său și plănuiește să lase tatuajul acolo. La începutul acestui an, Mihai Zmărăndescu a povestit cum a ajuns să se tatueze. A făcut-o ca să atragă atenția celui care i-a dat viață.

„Eu, la 16 ani, n-aveam parte de tatăl meu. Pentru că cineva, și nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea.

Mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar ca să vorbesc cu el. El a avut o reacție ciudată atunci la adresa mea, chestie care m-a durut. Un tată care își iubește atât de mult copiii de ce se prezintă doar cu doi dintre cei patru? Nu vă sună aiurea?”, a spus Mihai Zmărăndescu  la un post de televiziune.

Sursa foto: Instagram