Exclusiv. Cum arată cel mai nou tatuaj al lui Cătălin Zmărăndescu

Exclusiv. Cum arată cel mai nou tatuaj al lui Cătălin Zmărăndescu
Cătălin Zmărăndescu (49 de ani) este primul campion european dat de România în arte marțiale. De asemenea, are în palmares titluri internaționale și naționale în MMA și box. Pe corp, așa cum îi stă bine unui luptător, are multe tatuaje.

Fiecare tatuaj de pe corpul lui Cătălin Zmărăndescu are însemnătatea lui. Miercuri dimineață, vedeta din Târgoviște a ajuns din nou în fața unui artist tatuator. În urmă cu 11 ani, fostul mare sportiv povestea de ce și-a făcut niște tatuaje speciale. Ca să se simtă mai puternic în luptele în cuşcă, sportivul şi-a tatuat şi chipurile copiilor săi, Alexandra şi Adrian.

Citește și: Doru și Rengle de la Survivor au același tatuaj: dungă neagră. Semnificația lui are legătură cu orientarea…

„Acum o să fim, în ring sau în cuşcă, trei contra unu. Îi iau cu mine pe copii la sală, în timpul antrenamentelor, pentru că îmi dau puterea să mă pregătesc mai bine. Îmi amintesc de ce fac atâtea sacrificii”, a spus luptătorul, în 2011. Între timp a mai devenit tată de două ori, având o fetiță de vârsta grădiniței și un băiețel care este încă prieten cu suzeta.

Tatuajul de pe pumn, schimbat cu un leu

Cătălin Zmărăndescu și-a etalat din plin tatuajele în timpul săptămânilor în care a participat la reality show-ul Survivor 2022, filmat în Republica Dominicană. El a fost unul dintre durii echipei Faimoșilor. Întors acasă, primăvara aceasta, Cătălin Zmărăndescu se bucură de viața sa de familie și de creșterea celor doi copii mici ai săi.

Miercuri, el s-a dus la tatuator. „Acopăr un tatoo mai vechi care nu îmi mai place”, a relatat sportivul pe rețelele sociale. în locul tatuajului de pe pumn, și-a tatuat acum un leu, atent desenat de artist.

„Dacă faci ceea ce îți place cu tot sufletul, atunci rezultatele vor fi pe măsură”, a mai scris Cătălin Zmărăndescu într-o postare. De când a revenit în țară aceasta a reluat în forță antrenamentele la academia sa sportivă din Târgoviște. El antrenează cu o atenție specială copiii, având, printre cei mici, și copii, băieți și fete, de vârsta grădiniței. Pe aceștia îi învață în primul rând disciplină și să fie încrezători în ei.

Sursa foto: Instagram