Căutarea a luat sfârșit. Alexandru, fiul cel mare al Adelei Popescu a decis ce nume va purta frățiorul lui

Căutarea a luat sfârșit. Alexandru, fiul cel mare al Adelei Popescu a decis ce nume va purta frățiorul lui
Au trecut doar câteva zile de când Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară. După multe discuții, fiul cel mare al vedetei, Alexandru, a hotărât cum se va numi Prâslea.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii, pentru că au trei băieți, ca trei flori. Fiul cel mare al blondei a avut ultimul cuvânt de spus în alegerea numelui bebelușului.

Căutarea a luat sfârșit. Alexandru, fiul cel mare al Adelei Popescu a decis ce nume va purta frățiorul lui

Când vedeta a dat marea veste pe Instagram că a devenit mămică pentru a treia oară, fanii au fost în delir. Adela se simte foarte bine și a rămas la fel de glumeață, așa cum ne-a obișnuit. Invitată prin Skype în cadrul unei emisiuni, vedeta a spus că mult mai emoționată decât ea a fost soțul.

„El și-a dorit fetiță. Eu nu mi-am dorit nimic în mod special”

„Radu e fericit, o dată pentru că mai are un băiețel, și o dată pentru că a scăpat de niște emoții groaznice. El e un băiat foarte emotiv și nu face față emoțiilor și nu de puține ori în acel drum a trebuit să fiu eu cea care spune. „Stai liniștit, totul o să fie bine”. Deci el acum se simte eliberat că a scăpat de perioada asta grea. El și-a dorit fetiță.

Eu nu mi-am dorit nimic în mod special. Când mă uit la ei, la când îi ating, văd bucățele de dragoste, dar el avea nebunia asta să aibă fetiță. Asta e formula pe care o vreau, când am avut doi băieți, nu am simțit că asta e formula completă. Eram bine, eram fericiți, dar știam că lipsește ceva, iar acum știu ce lipsea. S-a închis cercul, e o chestie de feeling”, a mărturisit Adela.

„E tot cu A”

Bineînțeles că toată lumea a început să o întrebe pe proaspăta mămică care va fi numele bebelușului. S-a muncit mult la asta și se pare că s-a ajuns la final.  „I-am hotărât numele, cred. O să-l comunicăm săptămâna următoare când suntem 100% convinși. Am mai avut un singur pas de trecut: nu-i plăcea lui Alexandru.

Și am încercat să o luăm cu prescurtări, cu alungiri, ca să pară că l-a spus el. Chiar dacă era tot numele ăla. E tot cu „A” și e tot românesc, la fel de simplu ca celelalte două. Din aceeași familie de nume”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre