Ce a făcut Elena Udrea de ziua soțului ei. Și-a implicat și fiica

Ce a făcut Elena Udrea de ziua soțului ei. Și-a implicat și fiica
De ziua lui Adrian Alexandrov, soțul ei, Elena Udrea și-a făcut de lucru. Și-a implicat și fiica, pe Eva Maria.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de cinci ani, iar în 2018 i-au urat bun venit în familie fiicei lor, Eva Maria. Deși au trecut prin momente dificile împreună, într-un final cei doi s-au liniștit și s-au întors în țară, unde s-au ocupat de familie. Ce a făcut Elena Udrea de ziua soțului ei.

De Crăciun, cei doi au fost la munte alături de fiica lor, dar și de mama Elenei Udrea, care o ajută pe aceasta cu cea mică. Fericirea a fost dublă, căci fostul ministru al mediului și-a serbat și ziua de naștere, de 47 de ani, tot atunci. ”Ce cadou minunat, de ziua mea! A început o ninsoare de poveste…Vă mulțumesc pentru urări și gândurile voastre bune, care vin să mă bucure și în acest an!”, a scris fostul politician pe Facebook în decembrie. 

Ce a făcut Elena Udrea de ziua soțului ei. Adrian Alexandrov nu a fost de față

Elena Udrea ziua soțului
Sursă foto: wowbiz

Dacă de sărbători au petrecut împreună, astăzi, de ziua lui Alexandrov, cei doi se pare că nu au putut să petreacă la fel. Pentru că bărbatul este om de afaceri și este extrem de ocupat, atât Elena Udrea cât și fiica ei au mers astăzi singure în parc. Paparazzi wowbiz le-au surprins pe acestea la locul de joacă pentru copii. Cea mică s-a jucat la tobogane, în timp ce mama ei o privea atent. 

Elena Udrea era îmbrăcată într-o ținută lejeră, cu pantaloni, bluză, cizme și o geacă deschisă la culoare. Accesorizase toată ținuta cu ochelari de soare. 

Mama lui Adrian Alexandrov nu-și cunoaște nepoata 

Elena Udrea ziua soțului

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Elena Udrea a povestit că soacra ei locuiește în Italia, astfel că încă nu și-a cunoscut nepoata. ”Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi”, a mărturisit fostul ministru al mediului. 

Totuși, Udrea a mărturisit că așteaptă cu interes să-și cunoască soacra. ”Aștept să ne cunoaștem. Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș (n.red. fostul soț al Elenei Udrea) era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră”, a încheiat Elena Udrea. 

Adriana Bogdan, prima actriță care a filmat nud în epoca lui Ceaușescu. A fost Nadina în ”Răscoala”