Ce a făcut Halle Berry după ce fiica ei minoră a văzut-o sărutând altă femeie

Ce a făcut Halle Berry după ce fiica ei minoră a văzut-o sărutând altă femeie
Fiica lui Halle Berry a fost șocată să-și vadă mama sărutând o femeie. Nhala are numai 13 ani, iar scena i-a rămas perfect întipărită pe retină. A cerut imediat explicații.

În cel mai recent film al său, „Bruised”, celebra actriță în vârstă de 55 de ani joacă rolul unei luptătoare de arte marțiale mixte, Jackie. În film, Jackie are și o scurtă scenă de dragoste cu antrenoarea sa, Bobbi Buddhakan, interpretată de Sheila Atim, în vârstă de 31 de ani. Scena  aceasta a surprins-o mult pe fiica de 13 ani a vedetei, care a cerut câteva explicații despre scena de dragoste de pe ecran dar și despre sexualitate.

Halle Berry relatează potrivit Daily Mail: „Nahla urmărește scena de dragoste dintre mine și un bărbat, se uită la mine și îmi spune: Uau! Editorul filmului care stătea  lângă mine fără să-și dea seama că fiica mea este acolo, spune: Du-te la a doua scenă de dragoste, vreau să văd cum arată.  Ei bine, asta era o scenă de dragoste cu o femeie. Fiica mea spune: Uau, mamă, trebuie să avem niște conversații. Nu mi-ai spus despre asta”.

Halle Berry au avut primele discuții despre intimitate

Vedeta a trebuit să îi explice fiicei sale:  „Nahla, acesta este un film, nimic din toate astea nu sunt adevărate”. Și admite că astfel a început prima conversație despre ceea ce face și despre interpretarea personajelor și ce este real și ce nu este real într-un film. Halle a spus că i-a spus Nahlei că sărutarea unui actor în fața camerei de filmat este „incomodă” și „nu întotdeauna distractivă”, adăugând că acestea sunt unele dintre cele mai grele scene pentru actori.

Halle a conceput-o pe Nahla cu fostul ei iubit, modelul canadian Gabriel Aubry, 45 de ani. Actrița mai are un fiu, Maceo, în vârstă de opt ani, al cărui tată este fostul ei soț, actorul francez Olivier Martinez, 56 de ani. Cuplul a divorțat în 2015.

Halle Berry a spus că a invitat-o ​​pe Nahla la o proiecție a filmului „Bruised”, deoarece dorea ca fiica ei să vadă la ce a lucrat din greu și de ce a petrecut atât de mult timp departe de casă. Având doar 13 ani, fetei nu i s-ar fi permis accesul într-o sală de cinema, așa că mama a dus-o la o proiecție privată.

Surse foto: Instagram, Netflix, Daily Mail

Recomandarile noastre