Ziua de duminică, 8 noiembrie, a fost una foarte specială pentru Lili Sandu și Silviu Țolu. A fost zi de mare sărbătoare pentru credincioși. În tradiţia populară românească, Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil sunt fiinţe divine omniprezente în viaţa oamenilor, veghind din ceruri şi, mai ales, de pe pământ, asupra muritorilor.

Ce a făcut Lili Sandu de Sfinții Mihail și Gavrilă

Lili Sandu (41 de ani) și iubitul său Silviu Țolu (28 de ani) au mulțumit neîncetat lui Dumnezeu fiindcă le-a dat șansa să devină părinți. ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris vedeta la prima imagine cu fiul său.

Lili Sandu a devenit mămică pe 10 august, însă a părăsit spitalul 9 zile mai târziu, din cauza unor complicații care au apărut în cazul micului Thomas Jay.

Duminică, 8 noiembrie, la aproape 3 luni de la fericitul eveniment, micuțul Thomas Jay a fost botezat. „O poveste frumoasă devenită realitate! Doctorul care l-a adus pe lume pe Thomas Jay, alături de Carmen soția lui, sunt părinții spirituali ai puiului nostru”, a spus Lili Sandu.

”Ziua în care l-am botezat pe fiul nostru, Thomas Jay Cristian. Mulțumim părinților spirituali, Carmen și Andreas, pentru că ne-au fost aproape, fizic și sufletește, părinților noștri pentru iubirea necondiționată și sprijinul de-a lungul anilor, rudelor și prietenilor care s-au gândit la noi în acest moment minunat.
Sperăm să ne revedem cât mai curând cu toții”,a anunțat Lili Sandu, pe rețelele de socializare.

Din pricina restricțiilor impuse de pandemia cu COVID-19, nu a avut loc și o petrecere mare după botez, așa cum și-ar fi dorit părinții lui TJ.


Exclusiv. Cum a sărbătorit Andreea Bălan externarea din spital

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri