Săptămâna trecută, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, cu dureri acute de stomac. Apropiații și fanii și-au făcut mari griji pentru ea. Așa cum a anunțat, se pare că a fost vorba despre un abces abdominal. Din fericire, medicii l-au drenat și nu a fost necesară o intervenție chirurgicală.

„M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a transmis, zilele trecute, Andreea Bălan, pe contul de Instagram.

Externarea din spital, celebrată cu prăjitură

Duminică, după șase zile de internare, Andreea Bălan a fost însănătoșită și a putut pleca înapoi acasă. Ea a transmis noi mesaje de mulțumire celor care i-au purtat de grijă.

Revederea cu fetițele ei, Ella și Clara a fost o sărbătoare. Abia au așteptat, toate, să se strângă în brațe. După ce s-au jucat împreună și au rezolvat mai multe planșe de puzzle, mama și fetițele au intrat în bucătărie, pentru că nu se poate sărbătoare fără prăjitură. Cele trei au preparat o tartă cu vișine, iar rolul mezinei a fost exact să pună vișinele pe prăjitură. A fost extrem de încântată, chiar dacă mare parte din vișine le-a mâncat de-a dreptul.

Sursa foto: Instagram

Alex Bodi, planuri serioase de însurătoare cu rusoaica. Ea se laudă deja cu inelul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri