Ce a făcut sora Lidiei Buble când a ajuns acasă după eliminarea de la Asia Express. Foto

Ce a făcut sora Lidiei Buble când a ajuns acasă după eliminarea de la Asia Express. Foto
Estera și Lidia Buble au făcut echipă perfectă la Asia Express. Chiar dacă fetele au fost la un pas să ajungă în finală, o nestemată roșie le-a eliminat.

Estera a demonstrat în Asia Express că este o femeie puternică pe care n-o dărâmă nimic. Sora Lidiei Buble și cântăreața au dat tot ce au avut mai bun în competiție.

Ce a făcut sora Lidiei Buble când a ajuns acasă după eliminarea de la Asia Express

Plecarea Lidiei și a Esterei din emisiunea Asia Express a fost un moment emoționant, pentru că între echipe s-a creat o conexiune foarte puternică. Dar fetele au demonstrat tuturor că pot face față oricărei situații și au fost pe toată perioada competiției la înălțime. Cele două surori s-au întors acasă, iar revederea cu familia a fost extrem de emoționantă.

Estera Buble este make up artist

În timp ce Lidia a reușit să-i uimească pe toți cu talentul său în materie de muzică, Estera este un make up extraordinar. Sora Lidiei Buble are un soț extraordinar și doi copii, Isaiah și Isaac, pe care îi adoră. Iar reîntâlnirea cu cei mici după două luni de Asia Express a fost una deosebită.

„Cel mai greu pentru mine a fost să fiu departe de familia mea. Îmi impuneam zilnic să nu mă gândesc foarte des la ei, pentru că ştiam că nu aş fi putut să rezist gândindu-mă non-stop la ei. În afară de acest lucru, oboseala îşi spunea cuvântul. (…) Când am ajuns, mi-am îmbrățișat familia mult, am plâns când am văzut cât crescuseră copiii în absenţa mea.

Apoi, m-am dus la un tratament facial unde cred că am adormit. Spuneam foarte des „vai ce bine e să faci duş când vrei, „ce bine e să stai când ai chef. Și am avut un concediu scurt la mare, unde am dormit aproape încontinuu”, a povestit Estera.

Sursă foto: viva